Гарантирай си място в публиката на първия полуфинал в шоуто!

До първия голям спектакъл в "България търси талант" остават едва няколко дни!

Искате ли да бъдете част от публиката на първото шоу на живо - на 14 април от 20ч. в комплекс "Аско Деница" в София? Местата пред голямата сцена на шоуто са ограничени, затова ви даваме шанс да се сдобиете със СИГУРНО МЯСТО в публиката за ваш и ваш приятел!

Как да спечелите?

Просто споделете в коментарите под този материал линк към любимото ви изпълнение от кастингите в третия сезон на шоуто! Всички изпълнения на талантите ще намерите в секцията Видео на сайта!

Можете да участвате с неограничен брой коментари!

На случаен принцип ще изберем ДВАМА от вас, които ще спечелят двойни пропуски за шоуто в понеделник - 14 април! Късметлиите ще бъдат обявени тук - на сайта, утре - 10 април!

МНОГО ВАЖНО!!!! Всички спечелили, ще могат да си получат пропуските от офиса на bTV в делничните дни до 12:00ч. на 14 април! Организаторите НЕ СЕ ангажират с поемането на разходи за път и настаняване в София!

ВАЖНО! За да участвате, трябва да имате активна регистрация в сайта! Ще се свържем с вас, посредством имейла, с който сте регистрирани, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл е регистрацията ви и да го следите, ако печелите!

Свързани статии