Гледайте целите епизоди на "България търси талант" ексклузивно на voyo.bg!

Rio Crew

Вече можете да  гледате целите епизоди на "България търси талант" ексклузивно на voyo.bg!

VOYO е уникален за България видеопортал, на който потребителите могат да гледат любимото си съдържание онлайн - удобно, лесно, без ограничения.

Само на voyo.bg ще имате възможност да гледате пълния вариант на най-шокиращия номер в историята на "България търси талант", както и на изданията на формата по света – мъж тегли кола с... мъжествеността си. Ще се запознаем с таланта на Илия първо в епизод 6 на шоуто тази вечер - 20 март, от 21ч. по bTV, а VOYO ще ви даде възможност да гледате цялото изпълнение.

VOYO предлага още много интересно видеосъдържание, което ще се обновява и развива непрекъснато – голямо разнообразие от чужди продукции, филми и сериали, както и локални шоу програми, новини и спорт.

Единствено на voyo.bg българските потребители ще могат да гледат видео когато, където и колкото пожелаят. С високо качество и без реклами.

Платформата е единствената алтернатива на нискокачествения даунлоуд на пиратско съдържание.

VOYO гарантира на потребителите лесно и достъпно забавление по всяко време! Срещу месечен абонамент от 5,6 лв. до 8 лв. на месец.

Възползвайте се от възможността да тествате платформата безплатно - сега! Регистрирайте се на voyo.bg и вземете своя специален промо код.

VOYO e проект на Central European Media Enterprises (CME), който се налага успешно във всички територии, където компанията оперира.

Не пропускайте епизода тази вечер - 20 март, от 21ч. по bTV! А ако все пак го пропуснете, можете да го гледате във voyo.bg!

Свързани статии