Графа, Прея и Печенката гостуват на "България търси талант"

Петият полуфинал на "България търси талант", излъчен на 12 май, се открои от последните няколко концерта с подбора и изпълненията на талантите, които показаха на строгото жури, че не само са чули, но и са способни да реализират техните препоръки.

Още с първото изпълнение на Тереза Георгиева, социалните мрежи бяха заляти с изключително позитивни коментари и окуражаващи послания, които продължиха до края на шоуто. Над 8 000 гласуваха в интернет  на страницата на шоуто още по време на живото предаване, а близо 15 000 интернет потребители следяха събитията в шоуто чрез  talant.btv.bg.

Кой от участниците обаче ще спечели най-много зрителски гласове, ще стане ясно утре вечер от 21:30 часа на живо по bTV. И докато талантите се борят за любовта на феновете на сцената, зад кулисите те стават приятели. Доказателство за това са отпадналите от шоуто момчета от U Move, които подкрепиха царицата на индийските танци Тереза Георгиева и станаха част от нейното изпълнение в понеделник вечерта. От останалите участници в живото предаване в понеделник най-силен интерес зад сцената имаше към Бехайдин Симеонов и Константин Кучев. Докато попинг чудото танцуваше, Косьо забавляваше екипа и талантите с други свои авторски парчета, като по време на живото излъчване Константин успя да измисли и чисто нова песен за буквата "Ж".

И докато Талантите тръпнат в очакване на зрителското решение кой от тях ще си осигури място на финала, на сцената на шоуто ще се качат Графа, Прея и Печенката, които ще забавлява зрителите в залата и феновете на шоуто.
 
Ще има ли и други изненади на сцената на шоуто на "България търси талант", предстои да стане ясно утре вечер от 21:30 часа по bTV.

Свързани статии