Група “Престо” и спортен клуб “Стефан Данчев” се присъединяват към финалистите в “България търси талант”

Тийнеджърската група “Престо” от Благоевград и децата от спортен клуб “Стефан Данчев” от Сливен се присъединяват към финалистите в „България търси талант“ след вчерашния оспорван и вълнуващ последен полуфинал на живо по bTV. Децата от „Престо“ спечелиха сърцата на зрителите с прекрасното си вокално и инструментално изпълнение на хитовите парчетата на Harry Styles - “Watermelon Sugar” и на Dua Lipa - “Lavitating” и “Don’t start now”. Пъстри, свежи и позитивни, те продължават към финала на шоуто, който е следващата неделя. Децата от спортен клуб “Стефан Данчев” изпълниха перфектно изключително атрактивен акробатичен номер в стил “Cirque du soleil”. Освен висока класа в акробатиката, възпитаниците на един от най-старите спортни клубове с традиции у нас, впечатлиха и с ефектни сценични костюми и специално изрисувани лица и тела.

Изненада за всички по време на полуфинала вчера бе предложението за брак, което танцьорът Симеон Йорданов направи от сцената на приятелката си Михаела, която с радост го прие. Това не е първото предложение за брак от сцената на шоуто, но със сигурност бе най-вълнуващото и изключително добре подготвено в стилна хореография от Симеон.

Предстои кулминацията на седмия сезон на “България търси талант” по bTV, а на бляскавата сцена на финала в неделя ще стъпят нереално талантливите: Мерт Деременджиев, Евгения Кринчева, “Джуниър бенд”, Калоян Гешев, група “Престо”, СК “Стефан Данчев” и петимата носители на Златен бутон – братята Данаил и Мартин Николови, Борис Бъндев, Кейчи Уасаки, НДО по Таекуондо и Биба Струя. Всички те ще се борят за титлата “Талант на България” и наградата от 50 000 лв.

В момента на сайта на шоуто, зрителите имат възможност да гласуват в играта СПАСИ ТАЛАНТ и да “спасят” един от отпадналите по време на полуфиналите участници. Този от тях, който събере най-много гласове в рамките на 24 часа, ще се върне в шоуто в неделя и ще премери сили с всички изумителни таланти, които го очакват там.

Големият финал на “България търси талант” е на 30 май от 20 часа по bTV, а зрителите ще определят кой от финалистите ще си тръгне с титлата и с голямата награда.  Най-запалените фенове на предаването отново ще имат възможност да проследят развръзката и онлайн в 360-градусов стрийм на talant.btv.bg – на живо, в реално време и на всички устройства.

Свързани статии