Хилда репетира да казва "Не" в епизод 11 на "България търси талант"

В понеделник вечер - 9 април, от 21:00 часа bTV ще излъчи най-шеметния епизод от втори сезон на шоуто "България търси талант". В него главни действащи лица са моделиери, колега на Дейвид Копърфийлд, фолклорни танцови и певчески ансамбли и дуети, участници от първото издание на "България търси талант” и кандидат-талантът от първи сезон, чийто номер е носител на приза "най-гадното нещо”.

Броят на участниците, допуснати до полуфиналната фаза главоломно расте. Ето защо, преди да седне на "горещия стол” в журито, Хилда Казасян усилено репетира как да казва "Не". Неин наставник и режисьор е Маги Халваджиян, който я инструктира с думите: "Поглеждаш сериозно и без тази доброта и топлота в очите казваш "Не". Дали Хилда ще успее да победи себе си ще стане ясно утре вечер.

Пръв на сцената в понеделник ще се изяви човек, който ще представи нещо, което до този момент липсва във втория сезон на шоуто – мода. 22-годишният Деян от Бяла Черква прави рокли от хартия и найлон. Той трябва да направи тоалети и ревю за три минути, а за модели използва ... своите братовчедки. Освен със слава, младежът се надява да се сдобие и с клиенти, а какъв ще е резултатът предстои да стане ясно в понеделник.

Деян дава началото на поредица от уникални и прекрасни номера, които будят възхищението на жури и публика. Сред тях са театрална трупа "Мим Арт”, която е съставена от хора с увреден слух, танцов ансамбъл "Чудесия” от Пазарджик и група "Abada Capoeira”.

25-годишният Димитър, който в миналия сезон стигна до полуфинал със своя танц, и този път ще опита да завладее сцената и да грабне титлата "талант на България". Същото ще направи и Сава Стоянов, на чийто номер Маги в първи сезон каза, че това е "най-гадното нещо, което съм виждал”.  Дали Сава ще надмине себе си и този път ще продължи нагоре, ще се разбере на 9 април от 21:00 часа в ефира на bTV.

За финал 17-годишният полусирак и самоук илюзионист Иван от Плевенско ще конкурира Дейвид Копърфилд, а познатият като победител от "Танцувай с мен” Метин Енимехмедов ще атакува и "България търси талант”.

Това са и едни от последните таланти, които излизат на сцената на шоуто. Следващата стъпка са полуфиналите, които започват на 17 април от 20:00 часа и за радост на зрителите ще бъдат цели два часа. Това разкри в предаавнето "Тази събота" една от водещите на шоуто Мария Игнатова. Какво още сподели тя вижте тук>>

Свързани статии