Хитът сред забавните програми у нас "България търси талант" се завръща по bTV!

Най-успешното шоу в последните 5 години у нас се завръща с трети сезон по bTV през пролетта на 2014 г. Предаването „България търси талант”, което оглавяваше класациите на най-гледаните развлекателни програми през първата половина на 2010 г. и пролетта на 2012 г., ще предложи много забавление и позитивни емоции на зрителите на bTV в праймтайм догодина.

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ: УПЪТВАНЕ ЗА КАСТИНГИТЕ >>

Виж датите за ПРЕДВАРИТЕЛНИТЕ КАСТИНГИ >>

За участие в шоуто могат да се запишат хора на всякакви възрасти и с всякакви умения - професионалисти и аматьори, хора с таланти и хора с желание за изява, изпълнители в традиционни изкуства и нетрадиционни начинания, забележителни, уникални, интересни или с необичайни дарби - не само пеене и свирене, не само танц или изобразително изкуство, а и жонглиране, акробатични номера, бързо ядене и всичко, което представлява един необикновен талант, който да бъде представен пред зрителите.

Желаещите да се включат в кастингите трябва да изпратят информация за себе си - трите имена, възраст, населено място, телефон и имейл за обратна връзка, както и

кратко описание на уникалния си талант на [email protected] или да се обадят на 02/43 99 493.

Припомни си моменти от предния сезон (видео) >>

Продуцент на „България търси талант” е bTV. Шоуто е по лиценз за FremantleMedia и техния формат Britain’s Got Talent, който е адаптиран и излъчван в десетки страни по целия свят.

Свързани статии