И българската боза получава почетно място в "България търси талант"

Полуфиналите в "България търси талант" останаха само три. Ясни са и първата половина от претендентите за титлата "талант на България" и наградата от 60 000 лева.

Тази неделя - 10 май, в 20.00 часа нови 10 кандидати ще се качат на сцената на шоуто. Един срещу друг в шоуто ще се изправят ветераните в "България търси талант" – пазарджишкият танцов състав "Чудесия", авторите на хита "Селска и градът" – група "ПоTRez", йо-йо шампионът Константин Туджаров, славеят Ивелина Андреева, брейкърите от Пазарджик - група "Безименните", момчето, което е пример и вдъхновение за хиляди хора -  варненското чудо Пламен Иванов, сестрите акробатки Ясмин и Парис Кирилови, ядящият светлина Иван Петров – Венсан, трио "Алгара" и 5-годишното дете чудо от Граф Игнатиево - Цветомира Начева.

В неделя вечер шоуто в "България търси талант" ще има много лица. От автентичния фолклор на "Чудесия", през сцени, достойни за боливудски филм, до увековечаване на българската боза. След миналогодишния успех на българския айран, в четвъртия сезон на "България търси талант" един от участниците ще прослави родната боза. Как точно ще се случи това, зрителите ще видят на 10 май от 20.00 часа по bTV.

Свързани статии