И днес раздаваме пропуски за първото шоу на живо в "България търси талант"!

Само един уикенд ни дели от първото голямо шоу на живо в "България търси талант"!

Местата  за публика на спектакъла на 14 април са ограничени! Затова ви даваме възможност да си ГАРАНТИРАТЕ две места, за да се забавлявате с любимите си таланти!

Както ви обещахме вчера – 10 април, ЧЕТИРИМА от вас ще получат двойни пропуски за шоуто, ако ни споделят линк към видеото с любимото си изпълнение от кастинга. Във втория ден на нашето предизвикателство се включиха стотици фенове на шоуто и от всички тях, на случаен принцип, избрахме четиримата победители! И те са: LUBOV11, stefan4321, stefani_1999, maia_vidin! Честито! Печелите по два пропуска за шоуто на 14 април! Ще се свържем с вас чрез имейлите, с които сте регистрирани в сайта!

Днес отново ви даваме възможност да си спечелите двойни пропуски за шоуто на 14 април! Условието отново е същото: споделете ни линк към видеото с любимото ви изпълнение от кастинга в коментарите под ТОЗИ материал! Можете да участвате с неограничен брой коментари!

На случаен принцип ще изберем отново ЧЕТИРИМА от вас, които ще спечелят двойни пропуски за шоуто в понеделник - 14 април! Късметлиите ще бъдат обявени тук - на сайта, утре - 12 април!

МНОГО ВАЖНО!!!! Всички спечелили, ще могат да си получат пропуските от офиса на bTV в делничните дни до 12:00ч. на 14 април! Организаторите НЕ СЕ ангажират с поемането на разходи за път и настаняване в София!

ВАЖНО! За да участвате, трябва да имате активна регистрация в сайта! Ще се свържем с вас, посредством имейла, с който сте регистрирани, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл е регистрацията ви и да го следите, ако печелите!

Свързани статии