Ицо Хазарта е четвъртият член на звездното журито в петия юбилеен сезон на „България търси талант” по bTV

Провокативният рапър Ицо Хазарта е четвъртият член на журито в 5-ия сезон на "България търси талант". Съвсем скоро той ще седне на масата с хиксовете заедно с Михаела Филева, Любен Дилов-син и Асен Блатечки и ще покаже своя усет за откриване на таланти заедно с останалите членове в журито на "България търси талант".

Поканата към Ицо да бъде жури в 5-ия сезон на "България търси талант" не е случайна ­– той е един от най-емблематичните изпълнители и автори на песни у нас, основател е на група „Ъпсурт“, която от създаването си през 90-те досега е припознавана от различни поколения заради култовите си текстове. Те са винаги социално насочени, с културни препратки и в уличен жаргон. Зад гърба си групата има над 1200 концерта и клубни участия в България, Македония, Германия, Англия и Австрия. През 2014г. Ицо пуска и първата си самостоятелна песен "Хип-хоп" от предстоящия си солов албум.

„Посредствените хора не прощават ничий талант и това е прекрасно” в типичния си стил коментира Ицо по повод предстоящото си роля на жури в „България търси талант”.

Най-позитивното шоу в родния ефир се завръща през 2016 г. в ефира на bTV с юбилеен сезон предизвиквайки всеки, готов да сподели своя талант пред многомилионна аудитория и да чуе авторитетното мнение на Михаела Филева, Любен Дилов – син, Асен Блатечки и Ицо Хазарта в качеството им на оценяващи, да се запише за кастинг на talant.btv.bg/casting-2016.

Свързани статии