Ицо Хазарта, Славена Вътова, Сашо Кадиев и Дани Петканов подскачат дружно на сцената на “България търси талант” в неделя от 20:00 ч. по bTV

Тази неделя, точно в 20:00 ч., на сцената на “България търси талант” ще стъпят уникални таланти от най-висока класа, най-различно естество и дори от видно потекло. Зрителите на bTV ще станат свидетели на екстремно и настръхващо изпълнение на майка и син, които ще смразят от страх и вълнение четиримата от журито, а Ицо Хазарта дори ще възкликне: “Брутално, много яко! Изпитвам възхищение”.

Секси гладиатори и красиви латино ритми определено ще разпалят страстите и усмивките - в залата и пред екраните в следващия епизод. Специален номер с коктейли и забавна пица-акробатика ще накарат видните кулинарки - Славена Вътова и Катето Евро, да не се стърпят, а незабавно да се пробват в този “кулинарен спорт”. Не е сигурно, че ще се справят подобаващо с предизвикателството, но определено без проблеми ще наблегнат на забавната му част. Абсолютно неочаквано, съвсем доброволно и реално, зрителите на “България търси талант” ще станат свидетели и на нещо невиждано и нечувано до сега. На сцената дружно и в ритъм ще заподскачат Ицо Хазарта, Славена Вътова, Сашо Кадиев и Дани Петканов, подканени с финес от един от най-усмихнатите таланти в шоуто. А защо, как и до кога те ще издържат на темпото - ще стане ясно в неделя, както и дали това ще е единственият номер, който ще остави журито и водещите “без дъх”.

Предстоящият епизод на “България търси талант” ще срещне публиката с необикновени, екстравагантни и най-разнообразни талантливи хора и обещава повече от добро настроение и неповторими емоции в неделната вечер с bTV.

Най-нетърпеливите фенове на шоуто могат да следят епизодите с ексклузивно съдържание от рубриката “Още от България търси талант” и всякакви новини на: www.talant.btv.bg и да последват шоуто в YouTube канала му ТУК>>>

Свързани статии