Илиана Беновска натиска "Х" на двамата водещи, Дарина Павлова дарява хонорара си от шоуто на таланти

Вторият полуфинал в най-позитивното шоу у нас – "България търси талант", бе излъчен вчера вечерта - 26 април, по bTV. В него зрителите видяха номер, който в продължение на 40 години е запазил своята автентичност, приказни герои, пирати и вълшебни цветя, които оживяха на сцената. На сцeната звуча хитът на Metallica "Seek And Destroy", а зад нея между някои от участниците прехвърчаха любовни флуиди. Събитията в шоуто продължават да се радват на огромен зрителски интерес и да привличат все повече млади зрители пред екрана. Снощният епизод е достигнал до близо 44% от младите на възраст 18-34г. и близо 41% от активните зрители (18-49г.) в часовия слот в неделя вечер.

Най-нетърпелива да гледа шоуто се оказа Илиана Беновска, която още в началото на шоуто по недвусмислен начин показа на водещите, че е време да отстъпят място на талантите и да не обсъждат своите отношения на сцената, като натисна своя бутон "Х". Иво Сиромахов пък скастри публиката с думите – "Надявам се зрителите да гласуват малко по-справедливо от миналия път... но глас народен".

Строгостта на Иво се предаде и на останалите членове на журито, които до края на шоуто се оказаха доста критични към участниците. Единодушни четиримата бяха само за изпълненията на "човекът баланс" Методи Методиев, който бе подкрепен на сцената от кавалджията на оркестър "Канарите" Владимир Величков и 7-годишната носителка на редица награди Цветозара Миленкова. Без да иска Мария Силвестър настъпи перото на баланса на Методи, но типично в неин стил заяви, че това само може да е на късмет. След изпълнението на Цветозара Иво Сиромахов пък заяви, че иска да пищи толкова силно, колкото публиката в залата.

Часове преди началото на шоуто пък, Дарина Павлова обяви в предаването "120 минути", че ще дари своя хонорар за благотворителност, свързана с талантите на България.  

Кои са вторите двама финалисти в четвъртия сезон на най-позитивното шоу, ще стане ясно тази вечер - 27 април, от 21.30 часа. Събралият най-голям вот от десетимата участници отива директно на финал, а кой ще се присъедини към него от класиралите се на второ и трето място, ще реши журито. Отпадналите 8 участници ще продължат надпреварата, но за титлата "УЕБ талант на България". Миналата седмица победител станаха Latin Force, които взеха участие в концерта на Слави и Ку-ку бенд в събота вечер.   

Свързани статии