Илюзионистът StarBoy AYVON е победителят в СПАСИ ТАЛАНТ и отива на финала на “България търси талант“ тази неделя от 20 ч. по bTV

Илюзионистът StarBoy AYVON е големият победител в онлайн играта СПАСИ ТАЛНАТ. Той получи най-голям брой гласове в рамките на 24 часа, в гласуването на talent.btv.bg и се завръща в надпреварата за голямата награда от 50 000 лв. в осмия сезон на „България търси талант“. Той ще стъпи директно на големия финал на шоуто тази неделя на живо от 20:00 ч. по bTV. Илюзионистът, който мечтае за собствено шоу в Лас Вегас, грабна сърцата на зрителите в последния полуфинал с перфектно представено, зрелищно мини шоу с огньове, вериги, чудесни декори и сюжет, красиви асистентки, страхотни танци и костюми. 

"Мечтая за сцената на Лас Вегас. Знам, че пътят не е лесен и ще мине през много трудности и лишения, но аз обичам това изкуство и съм готов на всичко, за да стигна до най-престижните сцени в целия свят", споделя 19-годишният StarBoy AYVON.  

Явно пътят му към големите световни сцени и собствено шоу в града на мечтите минава през бляскавата сцена на „България търси талант“. А на нея на финала ще се качат още 5-мата спечелили Златен бутон през сезона - Георги Станев, Симона Петрова, Стоян Йорданов - Чибо, Скейтинг Финикс дуо и La Campagnia Colonna. Там са и 6-мата финалисти от трите полуфинала - танцов състав към Читалище „Наука – 1901 г.“ гр. Ябланица, Дария Иванцова с дресура на кучета, група „Магия“, балет „Вега“, Стефан Иванов и Военен университет „Васил Левски“.  

Силен старт на грандиозния финал в неделя вечер по bTV ще дадат специалните гости - HOMELESZ и ЪПСУРТ! Тяхното звездно изпълнение ще изстреля шоуто в ново измерение с изумително продължение - пълно с неочаквани и впечатляващи номера на сцената, които ще представят 12-те финалисти. 

Бъдете готови за страхотно настроение и много изненади и да не пропускайте да подкрепите своя фаворит в sms гласуването по време на живото предаване. Преживейте кулминацията на осмия сезон на “България търси талант” и онлайн с 360 градуса livestream на www.talant.btv.bg. Там ще откриете и всички новини за шоуто и номерата за гласуване по време на финала.

Свързани статии