Имитатор на Лили Иванова и Тони Стораро в епизод 5 на "България търси талант"

Едни от най-талантливите и най-весели участници в шоуто „България търси талант” по bTV подготвят истински екшън в пети епизод на шоуто - 19 март от 21:00 часа. В това издание най-изненадани ще са членовете на журито, които нямат и най-малка представа какви изненади ги очакват и колко такива дори ще ги накарат да изпитат притеснение.

Първата голяма изненада е Васил Иванов от Благоевград, който ще направи интерактивна композиция с журито или казано по-ясно – ще композира на място. Единственото, което тримата членове на комисията трябва да направят, е да зададат тема, по която кандидатът да направи своята композиция. Резултатите ще изненадат и журито, и публиката. Самата Хилда споделя, че именно Васко успява да изпълни думата "талант” със смисъл. Според Маги, който става на крака след края на номера, показаното от 29-годишния мъж може спокойно да се опише като 'уникално”.

Следват изненади от варненската хип-хоп формация "Rio Crew” и от 23-годишния кръгъл сирак и самоук певец от Ямбол Илия Маринов, който съчетава в едно музикално изпълнение Лили Иванова и Тони Стораро.

Един от любимците от първия сезон на „България търси талант” - Павлин Томов, познат като „човекът с маска”, отново участва в предаването, но този път не е сам. Уникалният танц постановка изправя на крака цялата зала. В разговор между членовете на журито след предаването Любен Дилов – син разкрива, че в първия сезон Павлин е загубил участие на финала само с един глас. И този глас е бил ... неговият, защото по време на полуфинала Павлин е изпратил sms в подкрепа на друг участник - Рая Апостолова.

В предаването участие ще вземе и 30-годишен хамалин, дубльор на Жан Клод Ван Дам. Той е бил "заместител” на звездата, но не в някоя бойна сцена, а в момент, в който на белгиеца е трябвало да му бъде отрязана ... косата. Как точно участникът в много световни продукции ще представи номерата на Жан Клод, как Маги ще "дублира” неговото събличане на сцената, как кандидат талантът се закача с Хилда и дали наистина джаз певицата ще се омъжи до края на втория сезон на шоуто, зрителите ще видят в понеделник - 19 март, в ефира на bTV.

Свързани статии