Индийски танци, еквилибристика на световно ниво и зрелищна бойна демонстрация в в новия епизод на "България търси талант"

Тази неделя, малко преди „България търси талант“ да навлезе в следващата си решителна полуфинална фаза, ще бъде натиснат последният златен бутон в този изумителен сезон. Изключително красив, елегантен и въздействащ номер ще накара не само Евелин, но и целия състав на журито да изпита възхищение и силни емоции от видяното. С насълзени очи и трепереща от вълнение, Евелин ще натисне без колебание своя златен бутон, който ще се окаже и последният за сезона.

Това е най-яката тръпка – да удариш златен бутон!“,ще възкликне тя и ще добави закачливо към колегите си:„Ей, много е яко това шоу!“.

В един от най-пъстрите и забавни епизоди досега ще блеснат очарователни танцьорки с перфектно изпълнен и ефектен индийски танц. Те за миг ще пренесат зрителите и журито в далечен Боливуд, а синхронът и майсторството им ще бъдат забелязани дори от проф. Кантарджиев и той няма да спести похвалите си.

Уникална и изключително сложна еквилибристика ще представи истински талант, който Евелин ще оприличи на „Бог“, а Николаос ще го нарече „супер герой, който бори гравитацията“.

Катето Евро и професор Кантарджиев ще тестват с охота нов модел лечебна гимнастика, а какъв ще бъде ефектът от нея ще стане ясно в неделя вечер по bTV.

В новия епизод на шоуто ще се яви и млад виртуоз на китарата, чиято мечта е да свири на една сцена с легендата Джон Петручи, а 73-годишен ценител на жените и музиката, ще стъпи в „България търси талант“ с едничката цел - „да достави удоволствие на публиката“. Наред с номера си, той ще даде и някои безценни съвети на водещите - „за жените“ и „от опит“, които ще са внимателно изброени и по важност подредени.

Още с първите акорди на легендарната „Дилайла“ (Delilah), Катето Евро и професорът ще се впуснат във вихрен танц и неусетно ще се върнат към младостта, а Николаос и Евелин няма да останат по-назад и бързо ще се присъединят към танцовата забава.

Любими анимационни герои ще са част от номера на един от кандидатите за слава, който ще впечатли журито и ще накара Николаос да сподели една своя мечта. Друга пък ще му се сбъдне изненадващо бързо и буквално пред очите му – тази за огън на сцената, каскади и шеметни боеве.

Вие не знаете от кога ви чакам!“, ще извика от радост той по време на истинска, зрелищна, бойна демонстрация на сцената.

Не пропускайте следващия огнено-забавен епизод на „България търси талант“ – тази неделя от 20 ч. по bTV. А на www.talent.btv.bg можете да следите и какво се случва зад кулисите на шоуто.

Свързани статии