Индийски танци, мини мюзикъл, рап нашествие и забавна стендъп комедия - в новия епизод на ”България търси талант“

Приказно, красиво и магично „жонглиране с илюзия“ ще даде вълшебно начало на новия епизод на „България търси талант“ – тази неделя от 20:00 ч. по bTV. Членовете на журито ще бъдат истински впечатлени, а проф. Кантарджиев ще похвали изпълнителя му за положения труд и отличен резултат. Талант на крехка възраст ще смае всички в залата с безпогрешното си представяне и увереност, а двойник на Уилям Уолъс от „Смело сърце“ ще нахлуе в шоуто „в името на свободата“ и с подкрепата на водещите – Сашо Кадиев и Дани Петканов.

Музиканти с над 30-годишен стаж, ще накарат всички в залата да се усмихнат с невиждано, хармонично и комично изпълнение, а техни колеги на крехка тийнейджърска възраст, ще разпалят страстите между членове на журито с изненадващия си „лек и забавен“ номер. Музикалните изпълнения в епизода далеч няма да се изчерпят с изброените до тук. Сериозна „рап вълна“ ще залее сцената на шоуто, а кандидати за слава с разнородни таланти, ще заложат на смесени изпълнения тип „китка“, с надеждата да впечатлят журито.

Интересните и неочаквани истории на участниците в неделя ще прелеят в още по-впечатляващите им таланти на сцената. Сред тях ще бъде треньор по крикет и радио водещ, който с лекота ще изправи не само журито, но и цялата зала в общ, забавен, индийски танц. Изумителната история на момче от Франция буквално ще „разцъфне“ пред публиката и без съмнение ще докосне с искреност, въображение, емоция и красота.

За радост на професор Кантарджиев, с абсолютно неочакван и много рисков номер, в шоуто ще се яви медицинска сестра – анестезиолог, а Николаос ще бъде толкова впечатлен от видяното, че няма да може да скрие възхищението си.

Носител на 7 световни рекорда ще зашемети всички с невероятната си дарба и зрелищното си представяне. Цялата зала ще бъде на крака, а след приключване на номера Евелин ще се пошегува с Николаос, че той бързо се е превърнал от водещ в асистент.

И тази неделя в епизода ще бъде повече от весело с най-различни „странни птици“, веселяци и целеустремени кандидати за титлата “България търси талант”. Ще има доволни, ще има и сърдити, а от трети ще има „още какво да се желае“, за да ги видим отново на голямата сцена на шоуто. Компетентното жури ще поощри за смелостта някои от тях, а други ще получат мотивиращо „не“. Със сигурност голямо “да” за доброто настроение и забавление, очаква зрителите пред екраните - тази неделя от 20:00 ч. по bTV.

Актуални новини и ексклузивни срещи зад кулисите на шоуто следете на: www.talent.btv.bg.

Свързани статии