Ясни са полуфиналистите в четвъртия сезон на "България търси талант"

Вчера вечерта - 6 април, в 21.30 часа станаха ясни 60 участници, които Дарина, Илиана, Ники и Иво изпратиха на полуфиналите на четвъртия сезон на най-гледаното шоу – "България търси талант". След 11 часа телевизионни кастинги, над 90 часа прослушвания и ожесточени спорове в последния ден, журито селектира своите избраници.

Сред тях попаднаха малката Поля, която "ни уби", според Ники Илиев, създателите на хитове "ПоTReZ", Деян Асенов и Мартин Петрушев, денс формациите Creators, Electra Crew, Full Dance, Latin Force и други, любимите на Иво Сиромахов магове Anonymous, Иван Петров – Венсан, дуо "Арсен" и други, които може би най-после ще се престрашат да разрежат Дарина на две, Митьо Крика, чийто трети опит в "Got Talent" най-после се увенча с успех, шампионът по йо-йо Константин Туджаров, невероятният танцьор Пламен Любенов, жената каучук Сирма Добрев и други. "Страшните си номера" ще покажат на полуфиналите човекът ток Иван Чукарски, огненият Иван Добринов, безстрашният Пламен Качев, представителите на родната федерация по бойни изкуства Bul Kempo, Националният отбор по естетическа групова гимнастика, специалистката по танцуване на пилон Симона Бойкова, карвинг спецът Димитър Пенчев, Михаил Бакърджиев – Набора с неговото опасно каране на мотор и други. Баба Райна Ботева и нейният племенник Иван Димитров ще ни разсмиват със своите забавни творби както и "влезлият в историята на YouTube" Виктор Христов.

За съжаление, зрителите няма да видят нова битка между Мурад Мурад и финалиста от трети сезон Бехайдин Симеонов, тъй като вторият отпадна от надпреварата. За сметка на това Мурад ще трябва да се справи с конкуренцията от страна на новите попълнения в шоуто. На сцената на "България търси талант" този сезон ще звучи още много рок, ще има много театрални, светлинни и нестандартни номера. Най-младият участник, който зрителите на bTV ще видят тази пролет в предаването е 4-годишната Цветомира Начева, а най-възрастен е човекът баланс Методи Методиев - 66 години.    

Полуфиналите и същинската надпревара в най-позитивното шоу у нас започват на 19 април, неделя, от 20.00 часа и ще се излъчват на живо от студиата в комплекс Герман.

Свързани статии