Кандидати от Русия, Сирия и САЩ мерят сили с родни таланти във Варна и Пловдив на кастингите на "България търси талант"

Във Варна и Пловдив изминалият уикенд премина под знака на предварителните кастинги за най-успешното шоу в последните 5 години у нас - "България търси талант". Прослушванията започнаха в 9.00 часа на 17 и 18 януари 2015г. успоредно в градовете Варна (интерхотел "Черно море") и Пловдив (парк хотел "Санкт Петербург") и продължиха до късните часове.

Наред с таланти, родени в България, имаше и такива, които идват от Русия, Сирия и САЩ. Наред с напълно нови кандидати, имаше и такива, които за пореден път се явяват в шоуто. Такъв пример са ансамбъл "Чудесия", които стигнаха до финалите във втория сезон на "България търси талант", както и финалистите и носители на приза WEB талант в третия сезон на шоуто – Electra Crew.

Стотици танцьори, певци, бийтбоксъри, акорбати, магове, поети, любители на бойните изкуства, самоуки таланти и ексцентрични творци демонстрираха своите изпълнения пред екипите на шоуто. 67-годишна жена изпълни авторска хумористична песен, посветена на известен политик, 76-годишна дама, известна в музикалните среди, се качи на сцената на шоуто, за да даде пример на своите две внучки, че невъзможни неща няма.  

По време на кастингите във Варна един бийтбоксър и двама гайдари взеха решение освен по отделно да се явят и заедно. Случайното им запознанство доведе до печеливша формула, която изненада приятно екипа на предаването.

Най-младият кандидат-талант до този момент е млада дама на 4 години, която има "професионален едногодишен опит", а най-възрастният е гайдар на 83 години, който може да се похвали и със създаването на уникална гайда.

Четвъртият сезон на шоуто ще предложи на зрителите една успешна и отработена формула, а именно четиричленно жури и 12 финалисти, но екипът подготвя и нови елемнти, които да направят предизвикателството пред участници и зрители още по-голямо. Тези разкрития станаха ясни от изпълнителния продуцент на четвъртия сезон на "България търси талант" – Евгени Димитров–Маестрото.

На 24 и 25 януари екипите на предаването ще оценяват талантите на кандидатите в градовете Бургас (Бургаски свободен университет) и Велико Търново (народно читалище "Надежда 1869"). В столицата предварителните кастинги ще се проведат в три последователни дни – от 23 до 25 януари в НДК, зала 12.

Свързани статии