Крис Захариев мечтаел да покори сцената на “България търси талант” с невероятни танци

Усмихнатото ново лице на дигиталното съдържание на “България търси талант” – Крис Захариев, мечтаел като дете да се яви в шоуто за таланти по bTV с танцов номер. “Помня, че бях много запален по танците, репетирах и си мечтаех да се явя на сцената на шоуто, че дори и да спечеля Златен бутон. Мечтаех да усетя тази магия. Тогава бях на 12 години”, разказа популярният влогър и режисьор, който тази пролет ще бъде водещ на онлайн рубриката “Още от България търси талант”.

Сега, когато вече е част от шоуто, Крис е силно впечатлен от всичко, което се случва не само на сцената, но и зад кулисите му. “Всичко е страшно диманично, много бързо, но и много забавно. Всичко е като часовников механизъм, екипът е огромен, всеки щъка, но и знае какво прави. Най-много ме впечатли тази динамика и екшънът – постоянно трябва да си нащрек, постоянно се снима – страхотно е”, сподели вълнението си той.

Крис Захариев бе гост в предаването “Преди обед”, където разказа, че най-важното, което е научил от журито и екипа е, че всеки се отнася към другия с уважение и всеки е приятел с всеки. А най-важното е да се забавляваш. “И наистина – когато ние се забавляваме, то и за зрителите ще е забавно пред екрана”, допълва още той. 

Рубриката “Още от България търси талант” с Крис Захариев ще има два епизода седмично и ще може да се проследи на www.talant.btv.bg. Онлайн епизодите ще представят още вълнуващи и непоказвани моменти от шоуто, специално за най-големите фенове на “България търси талант”. Освен допълнителни срещи с участниците, Крис ще има и специални, супер забавни срещи със звездното жури и водещите на предаването. Ще ги поставя в неочаквани ситуации и смешни игри, и дори ще участва в някои от тях. 

Новият, седми сезон на “България търси талант” ще стартира съвсем скоро в ефира на bTV, а феновете ще могат да го проследят във всички платформи на bTV Media Group. 

 

Свързани статии