Кристина Арабаджиева е големият победител в "България търси талант"!

Победителката Кристина Арабаджиева

Кристина Арабаджиева е големият победител във втория сезон на "България търси талант"! Вчера вечерта - 29 май, bTV излъчи грандиозния финал на най-гледаното и позитивно шоу в родния ефир.

12 изпълнения или общо 56 души се бориха за наградата от 60 000лв. и титлата "талант на България”. След напрегнат финал, зрителите на bTV гласуваха и определиха Кристина Арабаджиева за победител във втория сезон на шоуто. Разликата между гласовете, които събра 12-годишната певица от Асеновград и Метин Енимехмедов, който според зрителския вот е на второ място, е близо 20 000 гласа.

В публиката по време на големия финал на шоуто бяха министърът на културата Вежди Рашидов, актьорите Ваня Цветкова и Калин Сърменов, които по време на същинските кастинги влязоха в ролята на гост-жури, Мисис България Глоуб 2007 Марияна Маринова и много други.

В първите минути след края на шоуто 12-годишната Кристина беше поздравена по телефона и от победителката в първия сезон на "България търси талант" Богдана Петрова. Какви още емоции е изживяла Кристина в първите часове след финала можете да видите тук>>

"Не очaквах да спечеля, но много се вълнувам, много се радвам” сподели Кристина минути след като бе обявена за "талант на България”.

В този сезон на шоуто за първи път беше връчена и награда за любимец на интернет потребителите. Носители на приза "Web талант на България” са хип-хоп формацията от Разград "Феникс”, които получиха купата лично от Любен Дилов-син с думите "Огромно благодаря от името на журито и на всички, че сбъднахте мечтата ни на финала на шоуто да има и хип-хоп изпълнение.”

Тежката битка между талантите беше гледана от близо 1 700 000 души. От 20.00 до 22.00 часа телевизионните приемници на близо 60% от зрителите са били настроени на bTV (графика 1, справка на национална база 4+, източник GARB).

Близо 12 000 души пък са следили събитията на сцената на "България търси талант” онлайн на страницата на предаването – talant.btv.bg.   

Всички изпълнения на участниците в "България търси талант” можете да гледате ТУК, а пълните епизоди на шоуто - ексклузивно на voyo.bg.

Свързани статии