Любен Дилов и Мария Силвестър попадат в плен на необикновени участници

Снимка: bTV

В епизод две от петия сезон на "България търси талант" изненадите на сцената продължават. Този сезон всяко издание на шоуто ще дава възможност на зрителите да видят неща, които никога не са излъчвани в шоуто досега и таланти, които за първи път се показват в българския телевизионен ефир. Това потвърждава още първият участник във втория епизод на шоуто - птицата Маро, която има мнение за всеки от съдиите, но по-специално отношение има към един от тях - прелестната Михаела Филева. За какво точно става въпрос, публиката ще научи на 13 март от 20:00 часа.

В неделя вечер на сцената на най-успешното талант шоу в света ще излязат две момчета, които шокираха Мария Силвестър със своето изпълнение и оставиха водещата без думи. Поет с китара успява за първи път да просълзи членовете на журито. В епизода участват още най-необикновения бийтбоксер, невръстна шампионка по художествена гимнастика, както и мъж, когото бъркат с жена. Младо момче, изгубило любовта на живота си, ще се опита да си върне любимото момиче, като изпълни първата си авторска песен, вдъхновена от мъката след тяхната раздяла.

Етническа българка, дошла чак от Украйна специално за “България търси талант” ще се бори да стигне до полуфинал, в конкуренция с рок-група, съставена от три поколения роднини и улични циркови артисти. На сцената на шоуто за първи път ще се качи и един уникален изпълнител, с номер, какъвто изпълняват само няколко души в цяла Европа.

 

След като още в първи епизод Михаела Филева се възползва от възможността да изпрати директно на полуфинал талантливата Жаклин, във втори епизод зрителите ще видят натискането на втори златен бутон. Кой участник си осигури изпълнение на полуфинала и кой от журито бе впечатлен от него, зрителите ще видят във втория епизод на “България търси талант” на 13 март, 20.00 часа само по bTV.

 

„България търси талант” ще се излъчва всяка неделя от 20:00 часа по bTV. Ексклузивни бекстейдж кадри от новия сезон на формата може да видите в Instagram профила на предаването – bggottalent.

Свързани статии