Любен Дилов-син е вторият член на журито в петия юбилеен сезон на „България търси талант” по bTV

"Старото куче в журито" – Любен Дилов - син е вторият член на журито в 5-ия сезон на "България търси талант". Най-позитивното шоу в родния ефир се завръща през 2016 г. в ефира на bTV с юбилеен сезон, предизвиквайки всеки, готов да сподели своя талант пред многомилионна аудитория и да чуе авторитетното мнение на Михаела Филева и Любен Дилов-син в качеството им на оценяващи, да се запише за кастинг на talant.btv.bg/casting-2016.

Поканата към Любен Дилов-син да бъде жури в 5-ия сезон на "България търси талант"  не е случайна ­– той е продуцент и сценарист на редица български предавания, работил е като журналист и главен редактор в много медии, автор е на редица книги и въпреки че е бил депутат, се занимава с литература, търсейки и откривайки млади литературни таланти. Като жури в юбилейния сезон на шоуто ще му се наложи отново да покаже своите високи критерии и усет, залагайки както на своя, така и на нюха на новите интересни попълнения в журито на "България търси талант".

Освен Любен и Михаела, на масата с хиксовете ще седнат още двама души. Те  се занимават с изкуство, социално ангажирани са и ще образуват един незабравим талантлив тандем. Едно е сигурно – емоциите и страстите ще бъдат на ниво и за участниците, и за журито, а за забавлението и доброто настроение на зрителите ще гарантира както екипа на продуцента bTV, така и компанията на множеството алтернативни, провокативни и умеещи хора.

Свързани статии