Любовни обяснения от сцената на "България търси талант"

Понеделник вечер - 31 март, от 21:30 часа по bTV на сцената на „България търси талант” ще се открият нови и неповторими таланти, а Асен Блатечки ще получи едно … почти любовно обяснение.

Емоциите в залата ще се нажежат още с първото изпълнение – това на 5 годишната Магдалена Димитрова от Аксаково, която ще изпълни „Облаче ле бяло” по начин, който ще накара Любо да го определи „като най-драматичното изпълнение” на сцената на шоуто, а Асен да признае, че тази малка дама е завършен артист въпреки крехката си възраст.

В понеделник вечер зрителите ще видят за първи път как непоколебимата Ваня Цветкова ще промени мнението си заради публиката, а Асен ще изиграе ролята на лошото ченге. Наяве ще излязат и още неща от миналото на Блатечки благодарение на изпълнението на Симеон Йорданов.

По един необикновен начин варненката Петрана Александрова с псевдоним „Пепи-шемета”ще успее да грабне вниманието на присъстващите в залата и без капка свян да посвети на Асен Блатечки цяло любовно стихотворение, което започва с „Ако има наистина втори живот, с мъже като тебе го бих изживяла...”. Почти подобно признание ще получи и Мария Силвестър, която ще чуе думите – „Щастлив е мъжа, който си ляга с теб”.

Небезизвестният Радостин Кирязов от Варна ще развърти пици наживо в студиото и ще „атакува” публиката с хвърчащо тесто. Фрий рън трио, 13 годишна кунг фу майсторка по рязане на летящи във въздуха плодове, уникално улично шоу, пренесено от групата Street Burns на сцената на „България търси талант” и неповторимо изпълнение, достойно да полети в Космоса на 10 годишната Борислава Цекова от гр. Исперих на „Излел е Дельо Хайдутин” са част от останалите изпълнения, които повдигат настроението в залата.

За финал водещата Мария Силвестър и журито ще се натъкнат на един от най-оригиналните таланти в шоуто - Тони Тодоров от Етрополе. Той ще успее да изуми всички присъстващи и зрителите със способността си да говори наобратно. Ако обикновеният човек го прави с помощта на лист и химикалка, то той го прави на момента без да му коства особени усилия.

Тези и още други таланти ще изненадат зрителите в деветия епизод на „България търси талант” на 31 март от 21:30 часа по bTV.

Свързани статии