Любен Дилов-син, Есил Дюран, Ваня Цветкова и Асен Блатечки са журито в третия сезон на "България търси талант"

Тази пролет по bTV стартира третият сезон на най-позитивното шоу в родния ефир - "България търси талант". Кандидатите за слава, наградата от 60 000лв. и титлата "Талант на България" ще мерят сили и ще се опитат да впечатлят журито, което през този сезон ще бъде в нов и още по-звезден състав - писателят Любен Дилов–син, актьорът Асен Блатечки, певицата Есил Дюран и актрисата Ваня Цветкова.

Всеки от членовете в състава на журито е доказал се професионалист в своята област. Писателят Любен Дилов-син за поредна година ще дава оценки на талантливите участници. За актрисата Ваня Цветкова това също не е напълно ново предизвикателство, защото във втория сезон на шоуто тя беше част от формата като гост-жури. Певицата Есил Дюран пък е доказала уменията си като жури в друг формат на телевизията през 2008г. – Music Idol. Любимият на всички актьор Асен Блатечки, познат от хитовите сериали на bTV – “Стъклен дом” и "Фамилията”, също ще покаже нюха си за откриване на таланти.

Предварителните кастинги, които се проведоха в 8 града на страната в началото на януари, показха, че интересът към предаването няма граници и не стихва през годините. Какви таланти ще се открият на територията на страната ни, зрителите ще видят напролет в праймтайма на bTV.

Дали журито ще се изуми от нестандартните възможности на кандидатите, сред които 5-годишен гайдар, 6-годишен рапър и момиче, което владее делфински, 5-годишен вундеркинд, вицесветовна шампионка, 71-годишен руски диригент, 82-годишен поет, както и невероятни танцьори с атрактивни пърформанси, имитатори и комедианти. За разлика от предишния сезон, в третото издание на формата ще вземат участие всякакви хора, с уникални и неподозирани умения, както и много повече таланти от чужбина.

Свързани статии