Любимци на журито и публиката в петия полуфинал на "България търси талант"

Полуфиналите на "България търси талант” вече са към своя край. Но все още има място за четирима финалисти. Утре вечер - 15 май, от 20.00 часа ще станат ясни още двама кандидати за титлата "Талант на България". И тъй като страстите стават все по-големи, няма как да не се покаже и какво се случва зад кулисите. Феновете на предаването могат да проследят първите реакции на участниците и техните емоции ексклузивно на живо на www.voyo.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видео съдържание. Междувременно в играта "Уеб талант на България” продължават да водят Rio Crew.

Към осемте сигурни финалисти след представянето си утре вечер ще се присъединят още двама. Кои ще са те - ще решат зрителите на bTV. А те ще могат да избират между софийското брейк торнадо XNRG Crew, момичето от Бургас с феноменален глас Кристина Дончева, господарите на хармониката от Шумен – баща и син Лечеви, както и веселите съученици от Гоце Делчев Гергана и Крум, които не се поддадоха на опита на журито да ги раздели.

Ще видим още пловдивския изпълнител на най-трудните турски песни – Гюлбен Алиев, хасковската богиня на танца Десислава Стамболова и царете на пльокането от Студентски град "Почивка от Гошо".

Към тях ще се присъединят и едни от най-големите любимци на публика и жури до този момент – "пеещият като за световно” Стефан Вашев и непеещият, но суперзабавен негов брат Павел Вашев от София, както и талантът, който вече е печелил едно голямо шоу – Метин Енимехмедов.

Свързани статии