Лют спор сред участниците за последните две места на финала

Последният полуфинал в “България търси талант” приключи в понеделник вечерта. На сцената за място на големия финал, който ще бъде след седмица, се качиха талантите от последната десетица в Топ 51.

Серийният имитатор Георги Низанов разсмя до сълзи всички в залата с невъобразим скеч, по време на който последователно се превъплъти в ролите на професор Вучков, Тити Папазов, Иван Костов, не пощади и журито - Любен Дилов-син, Маги Халваджиян и Хилда Казасян.

Илюзионистът Йордан Белев разигра истинско магично шоу, с което за пореден път доказа класата си. А най-неочаквано, след края на номера, извади мобилен телефон от устата си, за да агитира зрителите да гласуват за него.

Феновете в злата приветстваха за втори път перфектното изпълнение на ексцентричния пианист Румен Липев, който изпълни своята импровизация „Космическа стихия” на специално докаран за него роял.

На сцената се разигра и истинска танцувалана битка. След като за финала на шоуто вече се класираха няколко танцови групи, снощи сили премериха хип-хопърите от Dem Idols, а свръхпластичният попинг танцьор Симеон Цанов отново беше във вихъра си и впечатли с ефектен и идеен танц.

Финалът на вечерта беше резервиран за 59-годишната певица Людмила Йовчева, която отново заложи на силна мъжка песен – „Don’t Wanna Miss a Thing” на “Aerosmith”.

И докато зрителите гласуваха за своите фаворити, Димитър Рачков и Румен Угрински станаха за малко водещи на шоуто... но само за да дадат време на Алекс и Мария да се подготвят за собствения си номер, с който определено се класираха за финала на „България търси талант”. Двете чаровни водещи смаяха всички с брилянтното си изпълнение на финалния танц от легендарния мюзикъл „Chicago”.

Тази неделя ще станат ясни имената на последните финалисти, които ще се борят за наградата в шоуто по време на големия финал в “България търси талант”.
Свързани статии