Маги Халваджиян и Дилов-син излизат на сцената на "България търси талант"

С огромен интерес от страна на публиката започнаха снимките на същинския кастинг за втория сезон на предаването "България търси талант” по bTV. Часове преди официално обявения старт на снимките (този уикенд - 14 и 15 януари), феновете на предаването, близки и приятели на кандидат-талантите окупираха входа на студиото в София.

Има много нови и нестандартни талатни, споделят от екипа на най-успешното шоу за 2010 г. Още в първите дни на кастинга бе направен опит да се постави нов силов рекорд. Това провокира Любен Дилов да стане от мястото си в журито и да се качи при участниците, за да даде своя принос за поставянето на рекорда.

Друг член на журито, Маги Халваджиян, също бе провокиран да излезе на сцената. Причината бяха няколкото неуспешни опита на фокусници да изпълнят своите номера, което малко разочарова публиката. В този момент Маги стана от стола си, качи се на сцената и се развихри, като показа завидни умения в правенето на фокуси.

Разнообразието от таланти по време на първите снимки се оказа много голямо. Сред кандидатите за прославяне на родния талант се включиха представители на всички възрасти.

Най-младият участник до този момент е на 6 години, а най-възрастният на 86. В надпреварата се включиха и таланти, които живеят в чужбина, но са се върнали, за да вземат участие във втория сезон на "България търси талант".

Вие също можете да станете част от публиката! Вижте как ТУК>>

Свързани статии