Мария Силвестър празнува рожден ден по време на снимки, със Сашо Кадиев разсмива екипа със "семейни скандали"

С много смях, забавление и позитивни емоции приключиха снимките на същинските кастинги за четвъртия сезон на най-емоционалното шоу у нас – „България търси талант”. В последния ден журито в състав Дарина Павлова, Илиана Беновска, Иво Сиромахов и Ники Илиев трябваше да определи кои са 60-те изпълнения, които зрителите на bTV задължително трябва да видят в полуфиналната фаза на шоуто. Журито бе изправено пред голям проблем, тъй като трябваше да избира измежду много голям брой участници, които достигнаха до вторичното отсяване на кандидатите. Единствените ясни участници са петте изпълнения, които журито и водещите изпратиха дирекно в последната фаза на „България търси талант” чрез нововъведението, наречено „златен бутон”.

В последните 5 снимачни дни Мария Силвестър празнува рожден ден (на 28 февруари). Колегите й я изненадаха с много подаръци, най-забавният от които бе плюшена катерица, а публиката в залата й ръклопляска в продължение на повече от 5 минути. Същият ден Мария и Сашо се впуснаха в изключително забавното предизвикателство да гонят из залата животно – участник в един от номерата. Водещите не пропуснаха да разиграят и „семеен скандал”, с който изключително много разсмяха екипа и участниците. Целия „скандал”, гледан над 40 000 пъти във Facebook страницата на шоуто можете да видите тук.

Журито също не беше пощадено от силни емоции в последните дни на кастингите. Най-чувствителен се оказа Ники Илиев, който нееднократно успокояваше участниците, не допуснати да продължат напред. Иво Сиромахов пък показа футболните си пристрастия и на сцената на шоуто изигра любовна сцена с шал на „Левски”. По време на един от дните Дарина Павлова се качи на мотор и стана на крака на изпълнение на „Излел е Дельо Хайдутин”. На сцената на „България търси талант” се качи и популярно лице, което имаше една единствена цел - да чуе „Да” от Илиана Беновска.

„България търси талант” започва на 15 март от 20.00 часа с двучасов епизод.

Свързани статии