Менталистът Диян Костадинов от „България търси талант” откри театър и музей на магията

Полуфиналистът от „България търси талант” сезон 7, менталистът Диян Костадинов, откри театър и музей на магията в Бургас. Заедно с илюзиониста Зайн, те обединиха страстта си към древното и красиво изкуство и след няколко месеца усилена работа, реализираха този уникален за България проект.

Първоначално развлекателният комплекс отвори врати с ескейп стая, посветена на живота на легендата Хари Худини и магичен театър, в който двамата бургаски изпълнители демонстрираха зрелищни чудеса в серия от спектакли.

От този месец вече е отворена и музейната част на комплекса, където посетителите на ескейп стаята и театъра, могат безплатно да разгледат редица автентични артефакти от историята на българската и световната магия, научавайки любопитни неща.

Ескейп стая, магичен театър и музей на магията, обединени в един общ развлекателен комплекс „Худини”, са страхотен начин за забавление за малки и големи. Посетителите се потапят в приказна атмосфера, която прави преживяването уникално.

Освен Диян Костадинов и Зайн, своите шоу спектакли на сцената на театъра вече изнесоха и други топ илюзионисти, сред които комикът и фокусник Ненчо Илчев, както и шампионът от най-големия магичен фестивал в Източна Европа „Затна Котка” Виктор Петков. Съвсем скоро предстоят спектакли и на други от най-класните български илюзионисти, както и популярни гост изпълнители от чужбина.

Любителите на приключения могат да опитат страхотно изживяване в ескейп стая „Тайната на Худини” („Escape Rooms & Magic Theater Houdini”), която работи всеки ден. По време на играта участниците ще трябва да разкрият една от най-големите загадки на миналия век, която е свързана с живота на легендарния илюзионист. Допълнително посетителите получават и безплатна беседа в музейната част на комплекса, където ще видят уникални артефакти и ще научат любопитни неща за световната и българската магия.

Свързани статии