Метин Енимехмедов и дуо Лечеви вече са сред финалистите на "България търси талант"

Метин Енимехмедов

Станаха ясни и предпоследните участници, които ще вземат участие на финала на "България търси талант”. Зрителският вот беше ясен и доста категоричен. Най-много зрителски гласове събра изпълнението на Метин Енимехмедов от Бургас, а заедно с него напред продължават и виртуозите на устната хармоника – баща и син Лечеви.

Потребителите на voyo.bg, които следят емоциите зад сцената на шоуто на живо всеки вторник, имаха нов забавен домакин по време на живото излъчване на сайта на 15 май. Павел (или ПаФел) Вашев, който спечели феновете и журито на "България търси талант” с нестандартния си хумор и "говоренето на глупости”, грабна микрофона и влезе в ролята на интервюиращ. ПаФел разпитваше колегите си таланти за всевъзможни неща и генерираше неочаквани открития, като това, че столичният квартал "Орландовци” е "кварталът на богатите”. Момчетата от X Energy също се включиха в шоуто на ПаФел, влизайки в различни роли, което доведе и до гостуване на Папата зад сцената на "България търси талант”.

Не забравяйте, че можете да гласувате за отпадналите участници от петия полуфинал и така да ги подкрепите в битката за "УЕБ талант на България". Гласуването приключва в 22ч. днес - 18 май. Няма да имате друга възможност да гласувате точно за тези участници. Засега Rio Crew - победителите в първата седмица на играта, са временни водачи в надпреварата със 780 гласа. Повече за играта тук>>

Свързани статии