Методи Методиев и 7-годишната Цветозара Миленкова са вторите двама финалисти в "България търси талант"

Вчера вечерта станаха известни вторите двама финалисти в най-позитивното шоу у нас – "България търси талант". Това са 66-годишният майстор на баланса Методи Методиев и 7-годишната гимнастичка Цветозара Миленкова, която накара вълшебните цветя на сцената на шоуто да разцъфнат. Журито взе решение в нейна полза и изпрати у дома Детски куклен театър "Щурче". Фаворитите на Ники Илиев и денс формацията на Дарина Павлова също отпаднаха от надпреварата.

Журито за пореден път изрази несъгласие с вота на зрителите и изрази мнение, че Анжела Цолова е трябвало да бъде сред финалистите. Иво дори заяви, че решението на публиката е "несправедливо". Дарина и Ники влязоха в спор за изпълнението на фаворитите на актьора - групата For A Distance, която актьорът изпрати на полуфинал чрез "златен бутон". В подкрепа на Дарина влезе Иво Сиромахов, който каза, че, независимо дали вокалистът е болен или не, групата не би звучала добре. Илиана пък подкрепи редящият рими Мартин Петрушев.

Напрежението по време на вчерашния епизод бе разсеяно за кратко от водещите, които не спираха да се шегуват помежду си, както и появата на шеф Ради Стамболов, който показа изтинско кулинарно изкуство върху масата на журито, използвайки... течен азот. Сашо Кадиев пък изрецитира в началото на предаването все още незавършената балада на "оказалия се жив класик" Тони Стораро, посветена на Мария Силвестър. А в нея се пее: "Машала, Миме Силвестър, шумна си като оркестър. Много искам да те цуна, малка палава маймуна."

Надпреварата в четвъртия сезон на "България търси талант" продължава на 3 май от 20.00 часа, когато зрителите на bTV ще станат свидетели на третия полуфинал в шоуто.

Свързани статии