Michael Jackson изгрява на сцената на „България търси талант“ тази неделя от 20:00 ч. по bTV

Истински прабългарски ритуал за определяне на най-силния войн ще даде зрелищен старт на новия епизод на „България търси талант“ - в неделя вечер от 20:00 ч. по bTV. Историята на участниците в него ще развълнува искрено проф. Кантарджиев, който ще ги похвали за патриотизма и философията, която стои зад представянето им. След силното българско начало, епизодът ще продължи с весели таланти с огромен потенциал от всякакви ширини, стилове и измерения.

На сцената в неделя ще стъпи почти оригиналният Michael Jackson, за радост на зрителите и на Катето Евро, която ще се окаже негов голям фен, а появата му ще провокира Евелин Костова да проговори на испански за учудване на Николаос.

Рапър със сериозен стаж ще се завърне в шоуто за таланти, 10 години след първата си поява в него и ще зарадва всички в залата с авторската си песен „Шах и мат“. Той няма да получи златен бутон от взискателното жури, но ще бъде високо оценен по линия на текста и неговата актуалност.

Талантливи представители на едно от най-старите столични читалища ще се явят в шоуто, за да заявят своята достойна кауза от голямата сцена на „България търси талант“, а извънземна красавица и мечтателка да има цирково училище в България, ще демонстрира ювелирно, ефирно и вълшебно изпълнение.

Професионален и усмихнат майстор на широк спектър от строителни дейности – вътрешни ремонти, шпакловане и боядисване, ще се представи с изненадващ и много забавен номер, озаглавен „3 в 1“. Емоцията и настроението му бързо ще грабнат четиримата от журито, а Евелин Костова ще предположи, че номерът му е толкова добър, благодарение на впечатляващия му мустак. Абсолютно на шега, между дамите в журито ще се породи дори лек спор, чий мустак е по-добър – този на кандидата за слава или пък славният мустак на професор Кантарджиев.

Преподавател по йога и обща физическа подготовка ще постави изумителен финал на неделния епизод с учудващ и дори страховит номер, за който се е готвил цели 15 години.

Нова порция истинско забавление очаква всички пред екраните в неделя от 20:00 ч. по bTV, а епизодите на „Още от България търси талант“ на www.talent.btv.bg ще отведат и най-големите търсачи на таланти зад кулисите на шоуто.

Свързани статии