Михаела Филева е първият член на журито в петия юбилеен сезон на „България търси талант” по bTV

Една от най-успешните млади изпълнителки у нас в последните години – Михаела Филева, е първият член на журито в 5-ия сезон на "България търси талант". Най-позитивното шоу в родния ефир се завръща през 2016г. в ефира на bTV с юбилеен сезон и предизвиква всеки, готов да сподели своето изкуство с многомилионната аудитория и да чуе мнението на Михаела Филева в качеството й на оценяващ, да се запише за кастинг на talant.btv.bg/casting-2016.

“Поканата да участвам в предаването беше неочаквана за мен, но колебанието дали да приема или не, не продължи дълго. “България търси талант” е извор на положителни емоции, а талантите, които имаме възможността да видим в шоуто са невероятни. Очаквам с нетърпение кастингите и вярвам, че като жури ще помогна талантливите хора на България да намерят своята реализация.  Запишете се за кастинг, защото шансовете в живота на един човек не са много, а “България търси талант” може да е вашият шанс!” споделя Михаела.

Освен Михаела на масата с хиксовете ще седнат още трима души. Кои са те ще стане ясно съвсем скоро, но е сигурно едно – емоциите и страстите ще бъдат незабравими и за участниците, и за журито. За забавлението и доброто настроение ще бъдат отговорни както хората от екипа на продуцента bTV, така и компанията „Монте мюзик”, която също ще бъде част от юбилейния сезон в качеството си на музикален продуцент на формата.

 Монте Мюзик е  лейбълът за българска музика, който в последните години успя да открие, наложи и затвърди най-ярките музикални звезди от новото поколение. За творчеството им лично отговаря музикалният продуцент Графа, а Михаела Филева, ВенЗи, Били Хлапето, Дивна, Прея и Акага са артисти, които налагат тенденции и всеки от тях има собствена харизма, стил и цяла армия от почитатели. 

“Монте Мюзик” вече има опит като музикален продуцент на предаването "България търси талант". Комбинацията от  професионализъм, опит и ентусиазъм на екипа на компанията ще работят за най-доброто представяне в шоуто на участниците с музикални изпълнения. От музикалният лейбъл вече нямат търпение да чуят изпълненията от предстоящите кастинги, защото всеки продуцент знае, че трябва да използва всяка възможност за откриване на нови музикални таланти.

Свързани статии