Миро гостува на "България търси талант"!

Утре вечер - 17 април, от 21:30 часа ще станат ясни първите двама финалисти в третия сезон на "България търси талант". След шоуто на живо в понеделник - 14 април, който бе гледан от близо 50% от младата аудитория на възраст 18-34 години, според ГАРБ, част от участниците успяха да спечелят нови симпатизанти, а други не успяха да оправдаят очакванията на журито и публиката.   

Резултатите от зрителския вот ще станат ясни утре вечер, когато 10 минути след старта на епизода линиите за гласуване ще бъдат затворени, а вотът в интернет преустановен. Изпълнението, което спечели най-много гласове отива на финал, а тези, които се подреждат на второ и трето място, ще трябва да чуят "присъдата" на журито в състав Любо, Ваня, Есил и Асен и само едното изпълнение ще се пребори за правото да участва на финала. Гост на сцената на „България търси талант” в четвъртък ще бъде Миро, който ще сподели професионалия си опит с участниците и зрителите на bTV.

В понеделник иновативните изпълнения на Lions Crew и Street Workout дадоха силен старт на полуфиналните концерти на "България търси талант". Не остана незабелязано и старанието на някои от участниците, като Исабел Гатева, която беше взела под сериозно внимание забележките на журито, дадени й на кастингите, и се опита да ги приложи във второто си представяне. В стремежа си да се покаже в друга светлина Исус Ангелов загърби своя автентичен стил и отнесе сериозна критика от Ваня Цветкова и Любен Дилов. А Косара, Сансу и Йонсу обраха аплодисментите на публиката и журито. Очарователното изпълнение на Стилена и Венета от дуото SummersBees изпълни залата с блясък и талант. Ефектите на сцената допринесоха за въздействащата атмосфера в залата, която беше съчетана със сексапила, грацията и таланта на балет Акадамус. Летящите сутиени на момичетата останаха на кастингите, докато в изпълнението на полуфинала беше заложено на повече танци в стил Бурлеска. Според Любен Дилов това прекрасно изпълнение обаче ще остане неразбрано. Попингът на Мурад Мурад от своя страна събуди доста разногласия сред членовете на журито, но това далеч не попречи на публиката да поиска още от таланта. А каква подкрепа ще получат дуо "Миракъл" и техният кръвожаден крокодил, зрителите ще разберат този четвъртък.

Участието на кандидат-талантите в шоуто обаче няма да свърши дотук. Всяка седмица от "България търси талант" отпадат по 8 участници, но техните фенове пред малкия екран и в интернет могат да върнат един от тях на сцената на шоуто за още едно изпълнение. Всеки четвъртък след 22:30 часа на talant.btv.bg в специалната секция на онлайн играта "УЕБ талант на България" ще се появяват видеа с изпълненията на отпадналите участници от съответния полуфинал. Потребителите на сайта ще имат възможност да гласуват за любимците си от четвъртък до 12:00 часа в понеделник, след което талантът, чието изпълнение е събрало най-много положителни гласове, ще бъде провъзгласен за "УЕБ талант на седмицата”. Накрая, след последния полуфинал, титлата "УЕБ талант на България" ще спечели един от шестте "УЕБ таланти на седмицата" - този, който е събрал най-висок вот в сравнение с резултатите на победителите от всички седмици. Наградата за победителя е участие във финала на предаването, където ще има възможността отново да представи своя номер и да получи специалната купа "Уеб талант на България".

Свързани статии