Мумия и симфоничен оркестър на финала на „България търси талант” в понеделник, 26 май

Утре вечер от 20.00 часа bTV ще излъчи тричасовия финал на най-обичаното и гледано шоу в ефира този сезон – „България търси талант”. Водещата Мария Силвестър и звездното жури в състват Есил Дюран, Ваня Цветкова, Любен Дилов – син и Асен Блатечки ще прекарат последните си часове с талантите, които достигнаха до последния етап на шоуто. На 26 май за първи път в историята на шоуто, 12 участници ще се борят за титлата „Талант на България” и голямата награда от 60 000 лв. На финала ще стане ясно и кой е победителят в играта на talant.btv.bg, който освен, че ще грабне приза „Уеб талант на България”, ще представи свое изпълнение на живо и ще получи голяма и неочаквана изненада.

Дванайсетте финалисти са подготвили изпълнения, които освен нестандартни и провокативни, разкриват в пълна светлина техните таланти. Някои от изпълненията обещават да бъдат дори крайно нетипични и дори чужди на българската публика. За да постигнат това, участниците в шоуто репетират усилено вече няколко дни с екипа на шоуто, хореографи, стилисти и т.н. В стремежа си да бъдат нестандартни финалистите са готови да изневерят на вече доказаните си способности и да разкрият други страни на дарбата си. От забавни и шеговити те ще обърнат тотално посоката и ще се впуснат в света на любовта и сериозността, а някои ще се мултиплицират от един – двама до безброй. В понеделник вечер зрителите на bTV ще се разходят заедно с участниците по дискотеки, културно-масови мероприятия и улични flash mobs. Космосът също ще намери място на сцената на „България търси талант”, а природата ще намери общ език със спорта. Модерното и традиционното ще се слеят в едно, интернет общуването ще излезе от своите граници и ще навлезе в реалността, а за да се отдаде почит на историята в шоуто ще се включи и мумия.

И за да вдъхнат кураж и увереност на талантите във финалната надпревара, към публиката и журито в залата ще се присъединят редица успели българи, донесли гордост на страната ни със своите постижения в различни области.

Сред специалните гости на шоуто ще бъдат Богдана Карадочева, Кирил Маричков, водещите на „Гласа на България” Мартен и Вики Терзийска, Ивана, небезизвестният Георги Лозанов и съпругата му Галя Горанова, победителките в първите два сезона на „България търси талант” Богдана Петрова и Кристина Арабаджиева, както и победителят в последния сезон на „Гласът на България” – Ивайло Донков, който след броени дни заминава за Бъркли, къдено освен че ще има възможност да се наслажава на наградата си от шоуто, ще получи ценни музикални уроци от световноизвестни преподаватели. В епицентъра на събитията сред специалните гости ще бъде изявилият се като гост-жури и този сезон Краси Радков, който ще подкрепя колегите си и ще покаже на Любен Дилов – син, че се справя дори по-добре от него с даването на оценки и разсмиването с вицове и лафове.

Свързани статии