На 8 януари започват предварителните кастинги за третия сезон на „България търси талант”

Следващата седмица започват предварителните кастинги за третия сезон на най-успешното шоу в последните 5 години у нас „България търси талант”, което се завръща по bTV през пролетта на 2014 г.

Прослушванията започват от 9.00 часа на 8 и 9 януари 2014г. успоредно в градовете Враца (в х-л „Хемус” на площад „Христо Ботев” 1), Благоевград (в х-л „Алфа” на ул. „Кукуш” 7), Русе (в х-л „Рига” на бул. „Придунавски” 22) и Велико Търново (в х-л „Конкорд” на ул. „Цанко Церковски” 14). На 11 и 12 януари екипите на предаването ще оценяват талантите на кандидатите в градовете Варна (в х-л „Аква” на ул. „Девня” 12), Бургас (в х-л „Аква” в ж.к. Лазур, бул. „Демокрация”), Пловдив (в х-л „Метропол” на бул. „България” 7) и София ( в Бизнес център „Витоша”, студиен комплекс bTV на бул. „Черни връх” 47). В столицата, обаче, предварителните кастинги ще бъдат не два, а четири дни – от 11 до 14 януари.

Сред записалите се до този момент за участие в предварителните кастинги са хора с различни умения. Сред претендентите за участие в шоуто и кандидати за титлата „Талант на България” са музиканти, изпълняващи мелодии със зъбите си, любители на високото напрежение, които използват телата си като „проводник” на 220 V ток, дете на 6 години, което има необикновени лингвистични способности и много други.

До момента сред записалите се за участие в предварителните кастинги превес имат представящите различни етюди, акробатични номера и певците. Не са малко и желаещите да представят силови номера, както и умения в стенд ъп комедиите, рисуването и паранормалните „комуникации”. Някои от кандидатите обещават да поставят рекорди, достойни за Гинес, а кандидати като Митьо Крика, който взе участие през 2012 г. в „Britain’s Got Talent” и ромският рапър Димитър Андонов Якудзата, обeщават невиждани от зрителите изпълнения.

Желаещите да се включат в предварителните кастинги е желателно да са изпратили предварително информация за себе си, както и кратко описание на уникалния си талант на [email protected]. Дори да има кандидати, които не са успели да се запишат навреме, екипът на шоуто има готовност да ги посрещне на място и да ги включи в програмата на предварителните кастинги .

Свързани статии