Надпяване между Богдана Петрова и Елисавета в "България търси талант"

Деветгодишната Елисавета
Богдана Петрова и деветгодишната Елисавета застават една срещу друга по време на полуфинала в "България търси талант” – утре вечер, 3 май, 20.00 часа, по bTV

По време на третия полуфинал в "България търси талант” свои изпълнения ще представят следващите десет участници, попаднали в Топ 51. Сред тях е Александър Василев, който по време на кастингите смая всички с умението си да имитира Хитлер. Този път Александър отново ще представи известна личност, но този път чрез различни рок хитове.

Битката при певците за пореден път ще бъде доста оспорвана, защото за място на големия финал ще се бори деветгодишната Елисавета, която този път ще представи "Излел е Дельо хайдутин”, като в залата ще бъде самата Валя Балканска. Богдана Петрова, която смая журито с гласа си по време на кастингите също ще се бори за място сред финалистите. Утре вечер тя ще бъде подкрепена от Силвия и Теди Кацарови, които се оказаха нейни фенки.

Освен между певците в шоуто конкуренцията ще бъде изключителна и при танцьорите. Свои изпълнения ще покажат момичетата от "Dem Divas”, като срещу тях ще се изправят танцьорите от "Мелъди”. Срещу всички тях пък съвсем сам ще излезе последното танцувално чудо в България - Йордан Илиев, който е подготвил нов денс микс от брейк и кючеци.

Специални гости на шоуто този път ще бъдат Милена Славова, Аксиния, както и звездите от сериала  "Стъклен дом” Яна Маринова и Луиза Григорова.

Свързани статии