Най-изненадващият златен бутон пада в трети епизод на “България търси талант”

Снимка: bTV

На 20-и март, неделя, от 20.00 часа зрителите на bTV щe станат свидетели на най-необикновения епизод в шестгодишната история на “България търси талант”. Участници от над 10 страни ще изявят с различен успех своите таланти пред българската публика. В шоуто ще се включат представители на Украйна, Сърбия, Русия, Италия, Уганда, Камерун, както и етнически българи от Македония, Сърбия, Западните покрайнини и дори Германия, Виетнам и Южна Корея. Всички те идват в България специално, за да участват в предаването. Сред тях са доброволец от Африка, който заменя престъпния начин на живот с танци; политически емигрант, патриотична българка, която води над 30 деца за участие в шоуто, както и момиче с немско име, но българско самосъзнание.

Един от членовете на журито ще удари златен бутон за един от най-шокиращите участници в тазгодишното издание на формата. В трети епизод на шоуто ще се изявят таланти, които  никога досега не са се качвали на сцената на “България търси талант”.

Зрителите ще видят уникалния талант на един българин, който е сред малцината с подобна дарба в света, както и най-забавния танцьор на сезона,  момиче, чиято история ще трогне зрителите, няколко странни кандидати за слава и мултимедийно шоу, което впечатли публиката, водещата и съдиите.

С втори епизод на “България търси талант”, излъчен миналата неделя, най-позитивното шоу в ефира е увеличило своята аудитория във всички таргет групи. Най-видимо е покачването сред младите зрители на възраст 18-34 години, където аудиторията нараства с 9%. Интересът към петия юбилеен сезон на „България търси талант” и събитията на сцената на шоуто на 13 март между 20 и 22 часа, са проследени от близо 50% от телевизионната аудитория (All 4+).

 

Свързани статии