Най-пъстрият, забавен и невероятен сезон на “България търси талант” започва тази неделя в 20:00 ч. по bTV

Абсолютно нереално шоу още в първия епизод от новия сезон на “България търси талант” очаква зрителите на bTV тази неделя точно в 20:00 ч. Изумителен талант, какъвто до сега никога не е стъпвал на сцената на шоуто, буквално ще шокира журито с невероятните си умения, невъзможни за обикновен човек. Прекрасни изпълнения на деца, много музика, танци и невиждани умения ще омагьосат всички в залата, а и пред екрана за цели два вълшебни часа. Членовете на журито на “България търси талант” вече нямат търпение да натиснат Златните си бутони, а кой от тях наистина ще го направи – ще стане ясно в неделя.

 

Хората са надградили много това, което сме свикнали да наричаме талант”, сподели вълнението си преди старта Славена Вътова в студиото на “Тази сутрин” днес. “В много моменти не можехме да повярваме какво се случва на сцената! Не можехме да повярваме, че човек може да издържи физически и психически това, което видяхме”, добави тя. Последният носител на титлата “Талант на България”- Андриян Асенов, пък сподели, че ако има възможност, отново би се явил на сцената на шоуто, за да изпита още от тази невероятна емоция.

 

Водещите Сашо Кадиев и Дани Петканов също са готови да изненадат зрителите със свежите си и забавни си коментари за всичко, което се случва около тях. А новото лице на дигиталната рубрика “Още от България търси талант” – Крис Захариев вече “повдигна завесата” за най-нетърпеливите фенове на шоуто, с първите забавни епизоди, които са достъпни на:  www.talant.btv.bg.

Най-веселото и любимо шоу за таланти по bTV - “България търси талант” вече има и официален you tube канал, който за по-малко от месец достигна до милиони фенове. Едно от видеата, което представя номер от последния излъчван сезон – има над 14 милиона гледания от всички краища на света. Можете да последвате шоуто тук: 

https://www.youtube.com/channel/UCowR09DSIfpBTN4B1vLuyEQ

Свързани статии