Неочаквана развръзка в поредната битка на Любен Дилов с бийтбокс изкуството

Най-талантливите и най-бездарните певци ще се качат на сцената на “България търси талант” в неделя вечер
В деня на театъра, 27-и март, “България търси талант” ще представи истински спектакъл пред зрителите. На сцената на шоуто ще излязат някои от най-добрите и някои от най-лошите певци този сезон, който ще създадат поредица от трогателни и комични ситуации. Любен Дилов ще поведе поредната битка от войната си с бийтбокса, но как ще завърши тя – предстои да разберем в неделя от 20:00 часа. Докато Любен Дилов води своята борба, талантлива хип-хоп формация за ‘бът’ танци ще вземе акъла на мъжката част от журито. Пред съдиите ще се появят и танцьорка с наднормено тегло и подчертано самочувствие. Дали обаче то е оправдано? Овациите на публиката и съдиите ще се опитат да спечелят още комик, изпълнител на духовна музика, огнени акробати и едно семейство с много въздействащо, авторско изпълнение.

След като обиколиха цяла Европа вокално-театрална формация “Врабчета” се връщат в България, за да покажат впечатляващ авторски спектакъл на сцената на “България търси талант”. Дали изпълнението им ще е на нужното ниво, за да им осигури място на полуфинал ще стане ясно в 4 епизод на най-позитивното шоу у нас.
 Кое изпълнение провокира Ицо Хазарта да заключи, че модернизацията на българската бойна авиация спокойно може да бъде отложена, както и други бисери от рапъра ще видите тази неделя от 20.00 часа само по bTV.

„България търси талант” се излъчва всяка неделя от 20:00 часа по bTV. Ексклузивни бекстейдж кадри от новия сезон на формата феновете могат да следят в Instagram профила на предаването–bggottalent. Неизлъчвани кадри от шоуто може да гледате на http://talant.btv.bg/, а екслузивно уеб-съдържание с още емоции, забавление и таланти - в рубриката “България търси още талант”.

Свързани статии