Нетипични персонажи в журито и много повече смешни номера - в новия сезон на "България търси талант" през пролетта по bTV

Единственото по рода си телевизионно шоу у нас - „България търси талант“, се завръща в ефира на bTV през пролетта на 2022 г., още по-неочаквано, сензационно и забавно от преди. Новият сезон обещава много смях и изненади с новата си, различна концепция, неподозиран състав на журито и колоритни участници. A те този път ще надминат всички очаквания и представи за това що е то „талант“. След големия успех на кастингите в страната, на сцената ще има от всичко по много – от уникални и достойни за възхищение номера, през весели и откачени изпълнения, до откровени, но невероятно смешни и паметни провали, които също ще спечелят внимание и удивление.

И в новия сезон кандидатите за слава ще се борят за титлата „Талант на България“, а правилата на играта отново ще превърнат състезанието в единственото у нас, в което едва с три излизания на сцената могат да бъдат спечелени 50 000 лева, а при натискането на Златен бутон – само с две. Като част от международен формат и голямото семейство на Got Talent, участниците ще имат шанса да впечатлят както всички пред екраните, така и световните продуценти, които следят внимателно най-добрите изпълнения от всички страни.

Шоуто ще води познатият, забавен и взаимно допълващ се тандем Сашо Кадиев и Дани Петканов, а лице на дигиталните епизоди отново ще бъде популярният влогър Крис Захариев.

В журито обаче ще настъпят неочаквани промени. Част от състава му ще е различен, непредвидим и нетипичен за досегашните представи, свързани с проявленията на таланта в шоуто. Кои от креслата на журито ще бъдат заети от нови членове, ще стане ясно в началото на снимките следващата седмица.

Любопитна информация и видеоматериали за „България търси талант“ можете да намерите по всяко време на talаnt.btv.bg и социалните мрежи на шоуто.

Свързани статии