Невероятната Ралица Добрева вдигна на крака жури и публика

В понеделник вечерта мина предпоследният полуфинал в “България търси талант” . На сцената на шоуто деветгодишната джаз певица Ралица Добрева реши да зарадва Любен Дилов-син, като изпълни „Big Spender” на Шърли Беси. По време на кастингите Дилов си пожела да чуе именно това парче в изпълнение на малката Ралица.

Христо Петков отново зарадва почитателите на футбола и баскетбола с майсторско жонглиране, като дори успя да вкара няколко поредни коша с глава.

Имитаторът Стефан Великов спази обещанието си, дадено на Ани Салич по време на кастингите, и превъплътен като нея обяви участието си в шоуто. На сцената пък грабна всички с перфектните си изпълнения в ролята на някои от най-великите естрадни величия на България.

Малките акробатки от Тетевен Моника Колева и Глория Петрова за пореден път смаяха журито и публиката с изумителната си пластичност и грация.

Истински фурор в залата предизвикаха танците на Джоана Нуамеруе. Цветнокожата танцьорка изпълни автентичен африкански танц, като на сцената се появи и брат й, както и от още две ефектни красавици. Битката сред танцьорите продължи с изпълнението на  Кавита и Ракеши Кумар, които изпълниха екзотичен индийски танц, но журито прекъсна тяхното представяне.

Въпреки своя ентусиазъм Любомир Цветанов, който се появи в ролята си на индианец и буквално пощуря по време на изпълнението си, не успя да впечатли с нищо журито, освен с недобре преценен скок от сцената на шоуто и изпълнение на хита на Iron Maiden – “Run To The Hills”, но с български текст. Това прати Любо  сред най-незабравимите таланти досега.

Едно от най-запомнящите се изпълнения на вечерта беше на момчетата от “Street Dust”, които отново подчиниха танца си на теми от класически електронни игри и изненадаха с атрактивната си хореография.

В неделя ще станат ясни имената на таланите, които ще се класират за големия финал на шоуто.
Свързани статии