Номер с хладилник скарва Дарина и Иво, Мария вади нож на Сашо в първия епизод на "България търси талант"

Тази неделя - 15 март, от 20.00 часа bTV ще излъчи първи епизод от четвъртия сезон на най-позитивното шоу в ефира – "България търси талант". Стотици хиляди кандидати се явиха на предварителните и същински кастинги на предаването. Как протекоха те и какви таланти срещна журито, зрителите ще разберат от 12-те риалити епизода, които ще се излъчват в дните неделя (от 20.00 часа) и понеделник (от 21.30 часа).

Същинската надпревара за титлата "талант на България" ще започне през април, когато ще бъдат излъчени 6-те полуфинала и големия финал, в които участие ще вземат 12 изпълнения. Журито в четвъртия сезон на шоуто се състои от четирима души – Дарина Павлова, Илиана Беновска, Иво Сиромахов и Ники Илиев, което означава, че две "ДА" няма да са достатъчни. В това издание на шоуто водещите са двама – уникалните М. Силвестър и А.Кадиев, които бяха неотлъчно до участниците, взимаха участие в техните изпълнения, спориха с журито и ще стиснат ръцете на тези, които ще вземат участие в полуфиналите. Последните станаха ясни на 4 март, когато голяма част от кандидатите бяха изправени в битки.

Още в първия епизод на шоуто зрителите ще станат свидетели на уникалността на шоуто, журито, водещите и на талантите, които не признават граници. Доказателство за това е първият участник, който ще се качи на сцената. 20-годишното момче ще изправи журито и публиката на крака, и ще провокира Иво Сиромахов да изрече "Ти си голям човек!"

На сцената на "България търси талант" ще се появи пистолет на над 130 години, зрителите ще научат какво е общото между гайдата и жената, кога едно момиче казва "Да", възможно ли е народната музика да се срещне с бийтбокса, разбират ли нещо децата от написаното в учебниците, кой прави масаж на Мария и кое е единственото нещо, което оставя Сашо без думи.

Наред със забавлението, първият епизод от четвъртия сезон ще покаже и какво поражда конфликт между Илиана и Иво, кое изпълнение ще раздели дамите от господата в журито на два фронта, защо Сиромахов натиска "златния бутон" и каква е реакцията на Дарина, и кое ще насълзи очите на Ники Илиев.

До края на двучасовия епизод зрителите ще разберат какво провокира репликите "Няма да раждате на сцената, нали?" (въпрос на М.Силвестър към участник), "Мен ме е страх от вас" и "Ти ми приличаше на сварен макарон с кетчуп" (Дарина Павлова), "Натиснах бутона от завист" и "При вас желанието е повече от възможностите" (Иво Сиромахов), "Най-трудно ще ми бъде да казвам "Не!" (Илиана Беновска в разговор с А.Кадиев) и "Иво ти си голям изнудвач" (Беновска към Сиромахов), "Вие също имате нужда от перука" (А. Кадиев към Сиромахов) и "Смях се по някакъв начин за твоя сметка, но ти казвам "Да!" (Ники Илиев към участник).

Тези и още други изненади от "България търси талант", зрителите ще видят на 15 март от 20:00 часа по bTV.

Свързани статии