Носителят на "златен бутон" Уалид Шамдин не се яви на третия полуфинал в "България търси талант"

В неделя вечер - 3 май, представителите на Варна превзеха сцената в третия полуфинал на "България търси талант". 22-ма членове на групата Creators откриха неделното шоу, последвани от други 9–ма варненци, членове на гайдарски състав "Диньо Маринов", които по неповторим начин изсвириха "I Love Rock and Roll" на Джоан Джет на фона на сцени в стил филма "Тумбстоун".

В надпреварата за титлата "талант на България" и наградата от 60 000лв. вчера се включиха още Детелина Бунтова, която изпълни песен на Лара Фабиан, магьосникът със скрито лице Anonymous, който предизвика журито и изпробва уменията им в дартса. С най-точен мерник се оказаха Ники и Дарина, а Иво и Илиана пропуснаха целта.

Придобилата в интернет известност с танцувалните си умения Надка Димчева не успя да се справи като Мадона, а Митьо Крика излезе на гладиаторската арена с горящо нунчаку. Номерът му бе изпълнен извън студиото от съображение за пожарна безопасност и сигурност. Крика бе твърдо решен да промени мнението на Дарина, че това, което прави, става само за атракцион по Черноморието, но не успя. За пореден път обаче той спечели одобрението на Илиана, чиито думи и този път за малко не го разплакаха.

Балансиращите с чаши дами от дуо "Sense" стартираха с неуспех, но пък успяха да се справят с останалите номера. Най-бурно аплодирани от публиката и най-много коментари в социалните мрежи получи плевенското чудо - бийтбоксърът Леон Петков, който успа да "затвори устата" на Илиана, както и извънземните деца от Tapia Dance House.

За първи път в историята на "България търси талант" кандидат за слава се отказа от участие. Това е сириецът Уалид Шамдин, който достигна до тази фаза на шоуто след като Иво Сиромахов натисна "златния бутон". Разочарован, че неговият избранник "не е проявил характер" и поканен от М.Силвестър, Иво изпълни номера на Уалид. Той се качи на сцената, постави жълта предпазна каска на главата си и разби с нея поставения пред него гардероб.  

Междувременно, А.Кадиев и М.Силвестър продължават да се радват на вниманието на музикалните среди. Вчера стана ясно, че не само на Мария има посветена песен. Обект на внимание стана и А. Кадиев, за когото Сашо Роман, услужливо цитиран от М.Силвестър е написал: "Ой Сашко... Арабия Сашко, мераклия Сашко, да ти бъде блажко! Оооп... опсааа! Имаш страшни очила! И главата ти голяма - тъй те е родилба мама!"

И докато водещите се забавляват, кандидат-талантите тръпнат в очакване да научат кои от тях ще продължат към финала. Това ще се случи тази вечер - 4 май, точно в 21.30 часа по bTV.

Свързани статии