Нов музикален хит, уникален танцов номер и илюзорни пърформанси в трети епизод на "България търси талант"

Над 30 изпълнения на кандидат-таланти ще видят зрителите на bTV в неделя вечер от 20.00 часа в най-позитивното и обичано шоу - "България търси талант". Сред тях са както познати участници, като ансамбъл "Чудесия" от Пазарджик, така и много нови таланти, които ще предложат изключителни номера.

Андрей от Сливен ще върне журито и най-вече Иво Сиромахов в детските му години и ще предложи на зрителите забавно бабъл шоу (шоу със сапунени мехури), а 18-годишен пловдивчанин ще увековечи своите танцувални умения, както на сцената на шоуто, така и в интернет пространството. Изпълнението на Виктор провокира коментари от типа на: "Ти си не-човек, ти си машина" и "Аз съм ти фен до гроб" (Иво Сиромахов), и "Толкова е покъртително, че чак е уникално" (Ники Илиев).

И това е само началото. Ще последва поредица от неповторими изпълнения, в които участник от София с псевдоним Венсан ще яде светлина, кандидат–талантът Георги от Търговище ще покаже едно сравнително ново изкуство, наречено глоувинг, а Димитър от с. Трудовец ще покаже на сценариста и режисьор какво е общото между него и тиквата, и как изглежда Иво без уши.

В неделя в ефира на bTV софиянците от група "ПоTReZ" ще изпълнят своя авторска песен, посветена на селската пръчка, която има потенциала да се превърне в най-новия безспорен музикален хит, Илия от Плевен ще извърши неща, които противоречат на човешката физика, а един участник ще провокира Илиана Беновска да натисне "златния бутон".

В трети епизод Дарина Павлова има няколко повода да се ядоса на колегите си и да спори с тях. Едно изпълнение обаче ще обедини Дарина, Иво, Илиана и Ники и те единодушно ще натиснат бутона "Х" още преди да са видели какво ще изпълни кандидат-талантът. Какво провокира тяхната реакция, зрителите ще видят в неделя - 22 март, от 20.00 часа по bTV.  

Свързани статии