Нова тийн звезда се роди на сцената на “България търси талант”

Водещата на “България търси талант” използва златния си бутон, за да подкрепи младежите от попинг групата “The 5th Alliance”, като призна, че това е най-хубавото нещо, което е виждала на сцената на шоуто. С впечатляващото си денс изпълнение момчетата спечелиха сърцата и на членовете на журито, а Михаела Филева дори съжали, че вече е използвала златния си бутон - “Аз залагам, че дори можете да спечели това предаване”, коментира певицата. “Перфектни! Задавате еталон. Беше впечатляващо!”, бяха само част от възторжените коментари на съдиите за танцьорите от “The 5th Alliance”.

17-годишният Христиан Ненов от Варна взриви сцената на “Българи търси талант” с първата си авторска песен. Христиан се опита да спечели отново сърцето на бившата си приятелка с едно лирично обяснение в любов, което мигновенно се превърна в любимо на зрителите на шоуто. Над 4000 приятели на формата във Facebook изразиха възторга си от таланта на Христиан, а някои от тях оприличиха музикалния му стил с този на James Blunt. “Песента ти спокойно може да се превърне в тийн хит”, коментира Асен Блатечки, а Ицо Хазарта се пошегува – “Аз с моите тъпотии каква хубава жена си хванах, ти с такива хубави песни – смятай!”. Зад кулисите на шоуто Ицо Хазарта призна, че съжалява, че не e натиснал златния си бутон за Христиан. Въпреки това младия талант получи  4 пъти “Да” и продължава към полуфиналите, където обеща да изпълни второто си авторско парче. Друга група таланти - вокален състав „Нова музика“, получиха пълна подкрепа от членовете на журито и по-специално от Ицо Хазарта, който обеща да направи всичко възможно да стигнат до финал. Най-добрата имитация на Майкъл Джексън в този сезон на шоуто дойде от неочакван изпълнител – куклата-птица Маро. Участникът, роден в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов”, спечели симпатиите на Любен Дилов, който е луд фен на кукления театър за възрастни. “Не ми е добро мнението, този криеше нещо – сигурно е от програмата за защита на участниците“, пошегува се Ицо Хазарта. Куклата Маро ще има специална роля в живите предавания на шоуто. Каква е тя ще стане ясно след 17 април, когато започват изпълненията на живо.

Три поколения музиканти, обединени в едно, успяха да уцелят Асен Блатечки право в сърцето с изпълнение на любимото му парче на Led Zeppelin. 15-годишният рапър Маджуна върна Ицо Хазарта в тийнейджърските му години - “Когато бях на 15, определено нещата, които съм писал, бяха много по-зле от твоите“.

“Най-малката полезност от рапърите е, че ако ги нямаше, цялата индустрия с идиотски маратонки щеше да умре”, пошегува се Любен Дилов.

С изпълнение, сглобено в последния момент, модерна цирк група от "Люлин" получи 4 пъти да и провокира пореден лаф на Хазарта - „Имам много сериозни приятели от Люлин и не веднъж сме правили циркове с тях!“.

Многообразието от изключителни таланти във втори епизод на шоуто допълни и музикалния бийтбокс на Искрен от Бургас. 22-годишният изпълнител изуми Асен, Ицо и Михаела, и си осигури място на полуфинала, като таланта му не успя да впечатли единствено Любен Дилов, който възкликна: “И Майка Тереза да дойде тук да пърди с уста и на нея ще й кажа “Не””.

„България търси талант” ще се излъчва всяка неделя от 20:00 часа по bTV. Ексклузивни бекстейдж кадри от новия сезон на формата може да видите в Instagram профила на предаването – bggottalent. Неизлъчвани кадри от шоуто може да гледате на http://talant.btv.bg.

Свързани статии