Новият сезон на “България търси талант” стартира с „нереално шоу“ на 28 февруари от 20:00 ч. по bTV

Новият сезон на любимото семейно шоу за таланти по bTV - “България търси талант” стартира на 28 февруари, неделя, точно в 20:00 ч., а още в първия му епизод на сцената ще стъпят впечатляващи таланти от най-различни краища на България и света - от Габрово до Гвинея, от Бургас до Бразилия, от Пловдив до Израел и от къде ли още не. От екипа на шоуто издават, че един от участниците в него ще представи номер, който ще преобърне представите за предела на човешките възможности и ще направи невъзможното реално пред очите на взискателното жури, а друг от тях ще остави “с отворена уста” не кой да е, а Ицо Хазарта. Сред кандидатите за слава ще има такъв, който ще покани на сцената и ще включи двама членове от журито в номера си, а друг от тях ще представи толкова вълнуващо изпълнение, че буквално ще разтопи сърцата на журито и едва ли ще остави равнодушен някой пред екрана. 

Изключително позитивен и пълен с усмивки ще бъде не само първият, но и всички останали епизоди на предстоящия сезон на шоуто, споделят още от bTV. Въпреки, че е сниман по време на пандемия и при сериозни мерки за безопасност, новият сезон на шоуто сякаш носи точно противоположно усещане и настроение – изпълнен е с надежда, топлина, изключително позитивни емоции и най-вече - със страхотно забавление. „Очаква ни наистина нереално шоу“, казват от екипа - с над 160 изключителни кандидати за титлата “Талант на България” и с много повече от 160 повода за усмивки по лицата на малки и големи пред екрана. 

Емблематичното жури в състав - прекрасната Славена Вътова, чаровната Катето Евро, безкомпромисният Ицо Хазарта и критичният Любен Дилов–син, обещават да бъдат все така   безпогрешни в преценките си и нямат търпение да натиснат Златните си бутони. Този път те са персонални (по един пред всеки от журито), а четиримата стоят на отделни маси и на по-голямо разстояние помежду си. Дали очарователно-екстравагантният Любен Дилов-син ще е все така труден за впечатляване, изключително взискателен и любимата му дума отново ще е „Не“ – предстои да разберем. Сигурно е обаче, че водещите Сашо Кадиев и Дани Петканов, в типично свой стил, са винаги готови отново да забавляват всички, както в залата – така и пред екраните. Тъй като шоуто е заснето с голяма отговорност, при строго спазване на всички противоепидемични мерки, в залата няма да има публика на живо, а тя ще следи случващото се на сцената онлайн - на 16 огромни видеостени. Зад кулисите на шоуто, за радост на най-запалените му фенове, вече на пост е и Крис Захариев с дигиталната рубрика “Още от България търси талант” на: www.talant.btv.bg

“България търси талант” може да се похвали и с чисто нов, официален you tube канал, който само за броени дни натрупа стотици хиляди гледания на култови моменти от шоуто до сега. Можете да го последвате тук:

 

Свързани статии