Новини от градината на Лорда - сайдер с вкус на боровинка

"На ретрограден акъл, планетите му пречат" – си казал Лорд Somersby и без да отдава много значение на космическото влияние и пълнотата на Луната, решил, че е време за нещо ново.

Нова форма на бутилка? Нов етикет?

Отхвърлял идеите една след друга, защото всичко, направено досега му се струвало перфектно и нямало нужда от промяна. А щом нямаме нужда от такава, значи, че отговорът се криел другаде. Всички го знаят. Дори ретроградната Венера.

Докато проверявал хороскопа си за утрешния ден, за да разбере дали времето ще е подходящо за поливане, или за мулчиране, гениалната идеята се появила сама. Родила се под знака на Овена, което вещаело да е пробивна и успешна.

Сайдер с вкус на боровинка – ново допълнение в градината на Лорда!

Единствената причина в този момент над главата на Лорд Somersby да не светне електрическата крушка на иновациите била липсата на ток. Ретроградният Нептун се бил омотал в жиците и провокирал късо съединение. Но и без тази подробност боровинковият сайдер се превърнал в най-свежата астрологична прогноза за плодната градина.

Невероятни истории, истинска наслада!

Можеш да се включиш в играта на Somersby и България търси талант като запишеш свое видео (до 2 GB), в което имитираш Лорд Somersby. Качи го в специалната платформа и можеш да бъдеш един от щастливците, спечелил подаръчен стек с освежаващата напитка Somersby.

Свързани статии