Обстрелваха Дилов-син с ножове

Седмица преди края на същинските кастинги в шоуто "България търси талант" близо 90 души си осигуриха място в следващия му етап. В последния цикъл от прослушванията имаше момче, което с лекота смята математически задачи с големи числа. За да провери таланта на кандидата, журито използва калкулатор. Отговорите, които участникът даваше засекунди, съвпадаха изцяло с отговорите на калкулатора.

58-годишна жена от руски произход пък изправи залата на крака с изпълнение на "My Way" на Франк Синатра, което просълзи и членовете на журито. Участник от Варна пък успя да направи копие на "Слънчогледи" на Ван Гог за броени минути.

Сред силните представяния беше и изпълнението на дует "Фон Монокини" от Елин Пелин. Цветанка Петрова-Пена и Магда Македонска-Дуда представиха уникални интерпретации на български фолклор, но със свои текстове, посветени на българската политика. Двете събират стари шопски шеги и истории и ги модернизират към актуалните теми и проблеми от деня.

Варненецът Росен Марков пък се опита да впечатли всички в залата с "дресура не жени". Петдесет и четири годишният мъж излезе на сцената на шоуто с табела "Дресирам жени". "Талантът" твърдеше, че е гений и че Шекспир е само негова бледа сянка.

По време на някои от изпълненията членове на журито се превърнаха в част от представлението на талантите. Любен Дилов-син не се поколеба да застане на дъска, по която талант забиваше ножове. Какви други ефектни номера представиха кандидат талантите зрителите ще видят в епизодите на шоуто.

По време на прослушванията към журито се присъедини и Васил Василева-Зуека. Звездата от "Господари на ефира" и "Пълна лудница" даде своя глас и коментари за част от изпълненията на участниците. По време на следващите кастинги и други известни български лица ще се присъединят към Маги, Хилда и Любен в търсене на първия български талант.

Свързани статии