Оспорвана битка между танцьори на четвъртия полуфинал в "България търси талант"

В понеделник вечер предстои четвъртият полуфинал в "България търси талант”. На сцената на шоуто ще се изяви още една малка, но гласовита певица. Деветгодишната Ралица Добрева се представи блестящо на кастинга, изпълнявайки джаз класиката "Summertime”. За полуфинала, тя отново е подготвила не по-малко силно парче. За място на финала ще се борят и семейното поп-фолк трио "Магия”.

Битката сред танцьорите отново ще бъде оспорвана, защото на сцената сили ще премерят Джоана Нуамеруе, която ще представи африкански танц, а Кавита и Ракеши Комар – съответно – индийски. В борбата ще се включат и триото "Street dust”, които по време на кастингите се превъплътиха в братята Марио от популярната електронна игра.

Футболният жонгльор Христо Петков ще демонстрира майсторско владеене на топката, а талантливият възпитаник на дома в село Могилино Стефан Великов ще покаже най-доброто, на което е способен в имитацията на популярни личности.

Зрителите на bTV ще видят и уникалното акробатично изпълнение на Моника Колева и Глория Петрова, а клоунът икономист Константин Стоянов, който трогна Хилда Казасян, отново ще се опита да завладее сърцата на публиката.

Гости на шоуто ще бъдат певците Орлин Горанов и Марияна Попова, звездата от "Стъклен дом" Бойко Кръстанов и  журналистът Петър Бакърджиев.
Свързани статии