Откровения от Ваня, Любо, Есил, Асен и Мария в седми епизод на "България търси талант"

На 24 март от 21:30 часа bTV ще излъчи седми епизод от третия сезон на най-позитивното шоу в ефира – "България търси талант". В него зрителите няколко двойки близнаци ще превземат сцената на предаването и всичко ще бъде умножено по две. А изпълнението на песента на Графа "Ако има рай" от двама братя близнаци ще стресира Любо Дилов и ще предизвика коментара: "Аз си представих двама Гарафа и се ужасих."

Таланти, които си мислят, че могат да пеят или такива, които са на мнение, че са магьосници ще "главозамаят" журито, а танцьорите ще оставят Любо, Ваня, Есил и Асен без думи и без дъх.

Появата на двама братя с необикновени имена – Сансу и Йонсу – ще провокират Есил Дюран да сподели, че племеникът й носи името Дюран Дюран, Ваня ще коментира кръщелното си име, Любо Дилов да разкрие загадката на това какъв е проблемът на българската външна политика и как той е свързан с Трендафилка Немска, а Асен ще разкаже защо е щастлив, че фамилията му не е Иванов.

Епизодът на 24 март ще срещне зрителите и с 9-годишната Борислава от Хасково, носителка на 25 медала (15 от тях златни) и 7 купи. Нейното изпълнение ще накара съгражданката й Есил да се изпъчи гордо, а Асен Блатечки да разкрие с какво още Хасково може да се гордее. Единствено Ваня Цветкова ще изрази скептично мнение въпреки безспорните умения на момичето и думите на Асен, че "тя е машинка".

В седмия епизод на шоуто журито на "България търси талант" ще бъде единодушно в своите оценки. Този понеделник от 21:30 часа Ваня, Есил, Любо и Асен ще дадат най-много оценки с цели четири пъти "ДА". Но те ще бъдат най-категорични и в своето "НЕ", като при изпълнението участник от Хасковско, което провокира Асен Блатечки да удари бутона си с глава, а Любо Дилов да се зачуди дали Бог обича фалшивото пеене.

Тези и още други изненади от "България търси талант" зрителите ще видят на 24 март от 21:30 часа по bTV.

Свързани статии